Nosite najpoželjniju shopper torbu sezone koja govori više od riječi

 

Predimenzionirane torbe predmet su obožavanja već sezonama, a isti trend nastavit će se i ovog proljeća, ali u jednoj sasvim posebnoj izvedbi. City Center one limited edition platnene torbe dio su posebnog projekta #citylovesgreen koji ima dva cilja. Prvi je promovirati višekratnu i višenamjensku upotrebu ovih torbi kako bi se smanjila potrošnja plastičnih vrećica. Projekt ima i humanitarnu komponentu kojom će se pomoći dvjema važnim udrugama.

Dizajnerske torbe s originalnim porukama

Torba s originalnom porukom „Pjeni se more, nemoj ti“ već je pronašla put do svoje publike na prodajnom mjestu u City Centeru one Split gdje je bila dostupna za prodaju do 3. travnja. Bit će dostupna i zagrebačkoj publici zajedno s torbom neodoljivog natpisa „Iako je zemlja okrugla, nekima je sve ravno“ u City Centeru one East od 7. do 14. travnja, odnosno u City Centeru one West od 16. do 25. travnja. Jedinstvene dizajnerske torbe mogu se kupiti po simboličnoj cijeni od 50 kuna, a njihovom kupnjom postat ćete dio posebne humanitarne priče.

Humanitarna strana projekta

Naime, sav prihod od prodaje torbi u Splitu bit će doniran udruzi Domine kako bi se podržao projekt otvaranja prvog kriznog centra za žene žrtve nasilja i obiteljskog nasilja. Svi će se prihodi od prodaje torbi u Zagrebu donirati udruzi Sve za nju za pružanje stručne psihološke pomoći, psihoterapije i psihoedukacije za žene oboljele od raka.

Domaće i održivo

Zamišljene kao poželjan modni dodatak koji će se rado koristiti na putovanjima, odlascima u shopping, na plažu ili šetnju gradom, ove shopper torbe osmislili su domaći kreativci koji stoje iza branda BORŠA by Mala Radnja Dizajna. Torbe su također i proizvedene u Hrvatskoj. S naglaskom na prirodne materijale i duhovite poruke, City Center one limited edition torbe naći će se na shopping listi svih ekološki osviještenih modnih entuzijasta. Tomu u prilog govore brojne poznate Instagram djevojke koje su ih već prošetale gradom i uvrstile u svoje svakodnevne kombinacije.

Nikada nije kasno za dobre odluke, a posebno ako one pridonose višem cilju i pomažu drugima. Stoga, napravite mjesta u ormaru za novu torbu! Uključite se u projekt i pustite neka City Center one limited edition torba govori više od riječi.

city center one održive torbe

Broj tiskanog izdanja

Volite putovati i čitati o putovanjima?

Postanite i vi naš suradnik!

Pošaljite nam vaše fotografije i tekstove e-mailom ili donesite osobno u redakciju.
Najbolje reportaže ćemo objaviti i nagraditi.

Izjava o privatnosti

 Redakcija: 10000 Zagreb, Kosirnikova 17 

Telefon: +385 1 4618898

Radno vrijeme: radnim danom 9-16 sati

PIŠITE NAM

Vaša mišljenja, komentari, kritike i pohvale su nam važne kako bi magazin PLACE2GO postao još bolji. Stoga se veselimo svakom pismu koje primimo od naših čitatelja. Pišite nam na info@place2go.hr