Prirodni suplementi za zdravu i blistavu kožu

S više od 40 godina iskustva u pčelinjim proizvodima i prirodnim sastojcima, APIVITA doseže novu razinu u tretmanima za kožu. Predstavlja najnoviju BEESSENTIAL liniju, eliksir ljepote, s dva proizvoda – Beessential dnevnim uljem za lice i Beessential noćnim balzamom. Ovi inovativni proizvodi osiguravaju svakodnevni unos hranjivih tvari u kožu lica i povećavaju učinkovitost daljnje njege kože.

Naime, našem tijelu je ponekad potreban dodatak prehrani za bolji rad organizma, posebno tijekom teških i stresnih razdoblja. Međutim, jeste li znali da je isto to potrebno i koži?  

Pravilna briga o koži

Kako biste nahranili kožu, potaknuli bolji rad stanica, ojačali kožnu barijeru, vratili joj prirodnu blistavost i sjaj, APIVITA je formulirala Beessential liniju s jutarnjim i večernjim proizvodom. Znamo da je koža naš najveći organ koji je ujedno najizloženiji agresivnim čimbenicima. Upravo zbog toga je najčešće i najzahtjevniji. Kada je koži potrebna pomoć kako bi se ojačala, tu uskače suplement poput Beessential ulja.

Ono je formulirano za sve tipove kože i za sve godine. Ulje je dnevni beauty booster koji „zarobi“ vlažnost seruma i kreme u kožu i na taj način ju hidratizira. Ulje hrani kožu i ne dopušta vodi da nestane s njene površine jer naša koža ne može u sebe propustiti vodu.

Njegov suputnik, Beessential noćni balzam djeluje tako što obnavlja kožu dok spavamo. Inače, koža se noću obnavlja i popravlja nastalu štetu preko dana. Sama se bori protiv slobodnih radikala koji su se akumulirali tijekom dana i ublažava manje iritacije. Tijekom tog procesa, koža doživljava najveći gubitak vode. Noćni balzam zadržava vodu, obnavlja kožu te je čini zdravom i daje svježi ten kada se probudite.

Prvi je proizvod u APIVITA asortimanu koji uz sebe ima špatulicu. Njome se zagrabi proizvod koji se potom stavlja među dlanove kako bi se zagrijao. Kada se pretvori u ulje, treba ga nanijeti nježnim i kružnim pokretima na lice. 

Prirodna kozmetika bez štetnih sastojaka

Nova linija temelji se na esencijalnim uljima citrusa: mandarine, grejpa, naranče i limuna. Oni energiziraju kožu potičući prirodnu blistavost, u kombinaciji s neizostavnim propolisom koji daje antioksidativna, antimikrobna i antiseptička djelovanja. Oba proizvoda, Beessential dnevno ulje za lice i Beessential noćni balzam su 100% čisti, 100% prirodni, 100% koncentrirani s 0% vode i nisu niti malo razrijeđeni.

Naime, prirodna kozmetika u svojoj biti jest korištenje svih hranjivih i hidratatnih prirodnih sastojaka sa što manje uplitanja „kemije“ u vidu konzervansa, antioksidansa i emulgatora. Dakle, srž esencijalne prirodne kozmetike jest kada se dobije proizvod koji je kvalitetan i održiv bez tih supstanci, upravo kako je formulirana Beessential linija.

Kao i svaki APIVITA proizvod u sebi ne sadrži parabene, silikone, mineralna ulja, propilen glikola, butilen glikola, etanolamine, fenoksietanole, ftalate, PCM i NM.

Beessential proizvode možete pronaći u APIVITA dućanima u Zagrebu, u Gundulićevoj 9, Splitu, na adresi Narodni trg 1 – Pjeca, na web shopu www.delmerion.hr, u bolje opskrbljenim ljekarnama te u Muller dućanima.

Broj tiskanog izdanja

Volite putovati i čitati o putovanjima?

Postanite i vi naš suradnik!

Pošaljite nam vaše fotografije i tekstove e-mailom ili donesite osobno u redakciju.
Najbolje reportaže ćemo objaviti i nagraditi.

Izjava o privatnosti

 Redakcija: 10000 Zagreb, Kosirnikova 17 

Telefon: +385 1 4618898

Radno vrijeme: radnim danom 9-16 sati

PIŠITE NAM

Vaša mišljenja, komentari, kritike i pohvale su nam važne kako bi magazin PLACE2GO postao još bolji. Stoga se veselimo svakom pismu koje primimo od naših čitatelja. Pišite nam na info@place2go.hr