Uživajte u uskršnjoj ponudi hotela Esplanade

 

Hotel Esplanade kreirao je privlačne uskrsne ponude za goste, ali i one koji će vikend provesti u toplini vlastitog doma. 

Za one koji namjeravaju Uskrs provesti uz obitelj, hotel predlaže odmor od kuhanja i narudžbu proljetnih poslastica iz nove Esplanadine Gourmet kolekcije za van. Radi se o velikim obiteljskim porcijama za 4-6 osoba, spremnih za posluživanje na uskrsnom stolu. Gourmet ponuda sadrži baš sve za savršen proljetni ručak – od predjela i glavnih jela do salata, juha i slastica.

Vrhunske namirnice i specijaliteti Esplanadine kuhinje dostupni su za konzumaciju u obiteljskom okruženju vlastitog doma. Novost u ponudi su terina od guščje jetre, rillettes od patke, pečena janjeća koljenica s mrkvom i krumpirima, confit telećeg flama sa šparogama, obrazi crne slavonske svinje s crnim tartufima te uskrsni domaći kolačići.

Esplanade riblji menu

Za Veliki petak Esplanade gostima nudi poseban riblji menu za van koji uključuje bakalar na crveno i bijelo, paštetu od bakalara te dimljene marinirane srdele s povrćem i domaćim kruhom sa začinskim biljem.

Za one koje planiraju otputovati i pritom uživati u vrhunskim gurmanskim delicijama, hotel organizira tradicionalni uskrsni brunch u kozmopolitskom ozračju restorana Zinfandel’s. Privlačni specijaliteti poput koktela sa škampima, kamenica s limetom, proljetne juhe od šparoga, zeca u umaku od slanutka, Ferrero čokoladnog jajeta i flambiranih jagoda u kremi od pjenušca dolaze u paketu s noćenjem i raskošnim doručkom na kultnoj terasi Oleander.

Rezervacije i dodatne informacije na tel. +385 (0)1 4566 666 ili e-poštom na reservations@esplanade.hr

 

esplanade

Broj tiskanog izdanja

Volite putovati i čitati o putovanjima?

Postanite i vi naš suradnik!

Pošaljite nam vaše fotografije i tekstove e-mailom ili donesite osobno u redakciju.
Najbolje reportaže ćemo objaviti i nagraditi.

Izjava o privatnosti

 Redakcija: 10000 Zagreb, Kosirnikova 17 

Telefon: +385 1 4618898

Radno vrijeme: radnim danom 9-16 sati

PIŠITE NAM

Vaša mišljenja, komentari, kritike i pohvale su nam važne kako bi magazin PLACE2GO postao još bolji. Stoga se veselimo svakom pismu koje primimo od naših čitatelja. Pišite nam na info@place2go.hr