Umijeće zavođenja mirisom L’art du parfum J’OSE

L’art du parfum J’OSE dolazi u muškoj i ženskoj varijanti, a njegova esencija mirisa preplavit će vaše emocije

Danas su parfemi nezaobilazan dio našeg života i osim što ih koristimo svakodnevno i u svim prilikama, parfem je naša osobna crta kojom izražavamo sebe, svoj karakter i stil, istovremeno prenoseći svoje osjećaje drugima. Svaka parfemska nota ima svoj individualni karakter i jedinstveni miris koji u nama i ljudima oko nas izaziva određenu reakciju. Nije nepoznato kako emocije možemo osjetiti i njuhom pa osim uzbuđenja i sreće neki mirisi u nama mogu probuditi ili stvoriti nove uspomene na nama drage ljude i bitne životne događaje, a svaki ponovni doticaj sa spomenutim mirisom vraćat će nas u taj posebni trenutak.

Neovisno o kojem parfemu govorili, sigurno je da svi oni nose nevjerojatnu moć koja će uvijek probuditi sva naša osjetila i upravo zbog utjecaja koje imaju na čovjeka, parfemi su bili i ostali prava umjetnost. Umjetnost koja u kapljicama nosi miris samopouzdanja, zavodljivosti, raskošnosti i ono najvažnije, miris ljubavi. Od svih oblika ljubavi, parfem je jedan od najintimnijih načina izražavanja onoga što osjećamo.

L’Art du Parfum Men J’OSE Eau de Parfum

Muškarcima koriste kao jedan od glavnih aduta u zavođenju, jer nije tajna da žene teško odolijevaju muškarcima koji dobro mirišu, a parfemska formula L’Art du Parfum Men J’OSE Eau de Parfum (30 ml/415 kn; 50 ml/645 kn; 100 ml/975 kn) pariškog brenda Eisenberg univerzalan je spoj mirisnih nota koje sigurno neće proći nezapaženo. Mirisna kreacija Joséa Eisenberga kultni je parfem koji je na jedinstven i elegantan način odraz osobnosti njegova tvorca. Primamljiv, nezaboravan miris kreiran je na bazi toplih, ali snažnih nota jantara i kave. J’OSE je logičan izbor svakog muškarca koji se usprkos normama usuđuje živjeti na svoj način. Neočekivanu zavodljivost označavaju tajanstvene visoke note mente i pelina koje su odraz individualnosti i samopouzdanja svakog alfa muškarca koji ga se usudi nositi.

L’Art du Parfum J’OSE Eau de Parfum

Ženska inačica L’Art du Parfum J’OSE Eau de Parfum (30 ml/415 kn; 50 ml/645 kn; 100 ml/975 kn) izazov je za sva pravila, a svjež živahni impuls limuna i mente kontrast je srednjim notama koje sjedinjuju eleganciju jasmina s ukusnim daškom mocha kave. Stvoren za zavođenje, ovaj parfem u mjesecu ljubavi idealan je za romantične mirisne rituale u paru pa svoju ljepšu polovicu možete iznenaditi toplim baznim notama jantara koje će ispisati uspomene na ovaj smioni parfem.

EISENBERG Paris proizvode možete pronaći u Douglas parfumerijama te na www.douglas.hr ili pozivom na broj 0800 1221 Douglas call centra (ponedjeljak – petak; 8:00-17:30h).

Broj tiskanog izdanja

Volite putovati i čitati o putovanjima?

Postanite i vi naš suradnik!

Pošaljite nam vaše fotografije i tekstove e-mailom ili donesite osobno u redakciju.
Najbolje reportaže ćemo objaviti i nagraditi.

Izjava o privatnosti

 Redakcija: 10000 Zagreb, Kosirnikova 17 

Telefon: +385 1 4618898

Radno vrijeme: radnim danom 9-16 sati

PIŠITE NAM

Vaša mišljenja, komentari, kritike i pohvale su nam važne kako bi magazin PLACE2GO postao još bolji. Stoga se veselimo svakom pismu koje primimo od naših čitatelja. Pišite nam na info@place2go.hr