Novi YSL beauty muški miris, Y Le Parfum

Yves Saint Laurent Beauté je 2017. uzeo prvo slovo imena svog osnivača, pretvorio ga u pitanje i prema njemu nazvao svoj novi miris… jer sve počinje pitanjem. Upravo zato što je Yves Saint Laurent muškarac oduvijek bio hrabri sanjar. Stvaralac koji eksperimentira i nikad se ne prestaje pitati: ZAŠTO NE?

Stavljajući u kontrast živopisnu odvažnost i neodoljiv intenzitet, miris Y pruža novi pogled na fougère, najprepoznatljiviju obitelj muških mirisa, koju je kreirao glavni parfumer Dominique Ropion (IFF), prava rock-zvijezda u svijetu parfema.

Danas, uz Y LE PARFUM, YSL Beauté pomiče granice u izradi muških mirisa istraživanjem intenzivnih doza čistog i seksipilnog fougèrea. Kombinirajući intenzivnu lavandu sa snagom crnog cedra, ovaj potpuno drugačiji parfem iz linije Y odražava snagu i odvažnost mirisa.

Izuzetna dugotrajnost za neusporedivo seksi i svježu mirisnu auru.

Intenzivan? Apsolutno. Odvažan? Ime sve govori. Samo se najodvažniji i najsnažniji mirisi usuđuju nositi ime Y LE PARFUM. Y LE PARFUM nije pitanje. Y LE PARFUM je odgovor.

Kakav je Y muškarac?

Y muškarac? Muškarac koji ga nosi zna kamo ide i što želi. On je motiviran da to i dobije.  Uvijek ide naprijed na putu prema samoostvarenju.

On je vatren. On je ikona YSL stila čiji su dredovi i tamne naočale prepoznatljivi diljem svijeta. Istinski zabavljač i pravo nadahnuće, tvorac hitova koji su obilježili naše doba poput „Are you gonna go my way”, „It ain’t over til it’s over”, „American woman”, „Again”, „Fly Away”…

U rujnu 2020. Lenny Kravitz postaje zaštitno lice parfema Y i dio YSL Beauty obitelji, čime se pridružio svojoj kćeri Zoë u obitelji YSL Beauty koja je ambasadorica brenda još od 2017.

Pjesmom „Let love rule“ 1989. godine Lenny Kravitz predstavio je jedinstveni spoj rock‘n‘rolla, funka, bluesa i soula. Osvojio je četiri uzastopna Grammyja i time postavio rekord u kategoriji najboljeg muškog rock-vokala te prodao 40 milijuna albuma diljem svijeta i izdao 11 zlatnih albuma. Njegov glumački opus uključuje franšizu „Igre gladi“ te filmove „Dragocjena“ i „Batler“ Leeja Danielsa. Modna ikona, priznati glazbenik i rođeni izvođač okušao se jednako uspješno i u dizajnu i fotografiji.

Note mirisa Y LE PARFUM

Vrhunski sastojci, dostupni isključivo za YSL Beauté, stvaraju melodiju mirisa Y LE PARFUM naglašenu primarnim ritmom tamjana, mirisnog potpisa svih parfema iz linije Y.

Y LE PARFUM temelji se na sastojcima vrhunske kvalitete koji su izrađeni posebno za Yves Saint Laurent. U ovoj paleti napravljenoj po mjeri ključni prirodni sastojci parfema su dekonstruirani, a potom rekonstruirani kroz modernu tehnologiju, radi oslobađanja gole esencije svake note.

U novom filmu za miris Y hvaljeni redatelj Anton Corbijn dočarava uzbudljivost i intimu jednog od kultnih trenutaka u životu svake rock-zvijezde.

Prikazuje se njegovo koračanje prema pozornici, u kojem se odražava cijeli njegov životni put i sve što ga je dovelo do tog trenutka – trenutka konačnog samoostvarenja u obliku energične izvedbe za publiku koja ga obožava.

„U ovom filmu koračanje prema pozornici predstavlja puno više od onoga što je na površini”, objašnjava redatelj Anton Corbijn.

„Radi se metafori za život. Njegovo koračanje zapravo predstavlja jedno puno veće putovanje – putovanje koje je započelo s idejom i željom te dovelo do uspjeha i brojnih postignuća. Iako je to Lennyjevo putovanje, ono odražava samu srž mirisa Y.”

Broj tiskanog izdanja

Volite putovati i čitati o putovanjima?

Postanite i vi naš suradnik!

Pošaljite nam vaše fotografije i tekstove e-mailom ili donesite osobno u redakciju.
Najbolje reportaže ćemo objaviti i nagraditi.

Izjava o privatnosti

 Redakcija: 10000 Zagreb, Kosirnikova 17 

Telefon: +385 1 4618898

Radno vrijeme: radnim danom 9-16 sati

PIŠITE NAM

Vaša mišljenja, komentari, kritike i pohvale su nam važne kako bi magazin PLACE2GO postao još bolji. Stoga se veselimo svakom pismu koje primimo od naših čitatelja. Pišite nam na info@place2go.hr