Dajmo koži malo ljubavi uz L’Erbolario njegu

Prije ili kasnije, većina nas je osjetila što znači imati suhu kožu ili kserozu. Zima i na baš tako divno, centralno grijanje, ne pomažu nam baš previše. Kada ta suhoća pokaže teže simptome, ona može utjecati na nas i fizički i emocionalno.

Zategnuta, hrapava, ljuskava, pa čak i bolna stanja kože koje koja nas često svrbi, nerijetko nam onemogućava normalno funkcioniranje. Učinkovita, jednostavna rješenja postoje za većinu slučajeva, a skrivaju se u rutini njege suhe kože L’Erbolario proizvodima.

L’Erbolario preporučuje

Zavolite svoju kožu i prije spavanja obavezno nanesite kremu, mlijeko ili losion za tijelo. Dok spavate, koža se regenerira i upija nanesene preparate.

Indaco krema za tijelo stvorena je od vrhunskih ekstrakata indigo i plavih cvjetova poput Indiga, Boražine, Lana i Sljeza, a koži daruju hidrataciju, nježnost i mekoću, uz dragocjena ulja i maslace. Koža tako postaje izrazito mekana i ugodno mirisna.

Nevjerojatna, blistava ljepota poput intrigantnog srebra: takva će biti vaša koža nakon primjene L’Erbolario Silver Bouquet fluidne kreme za tijelo

L’Erbolario Golden Bouquet mirisna krema uz bagremov med za glatku kožu, kombinira se s ekstraktima cvijeća zlatne boje, te elastično djelovanje bademovog maslaca i ulja, za puno mekšu i nahranjenu kožu obasjanu očaravajućim i “blistavim” mirisom.

Krema za tijelo Papavero formulirana je kako bi vaša koža maksimalno iskoristila sve njezine blagodati svakim korištenjem. Ulje maka pomaže koži da bude čvršća, uljni ekstrakt latica maka oslobađa sva svoja omekšavajuća i hranjiva svojstva, dok fluidni ekstrakti sjemenki i latica maka djeluju antioksidativno i zaštitno protiv preuranjenog starenja kože.

I ne zaboravite  – njega kože počinje iznutra!

Broj tiskanog izdanja

Volite putovati i čitati o putovanjima?

Postanite i vi naš suradnik!

Pošaljite nam vaše fotografije i tekstove e-mailom ili donesite osobno u redakciju.
Najbolje reportaže ćemo objaviti i nagraditi.

Izjava o privatnosti

 Redakcija: 10000 Zagreb, Kosirnikova 17 

Telefon: +385 1 4618898

Radno vrijeme: radnim danom 9-16 sati

PIŠITE NAM

Vaša mišljenja, komentari, kritike i pohvale su nam važne kako bi magazin PLACE2GO postao još bolji. Stoga se veselimo svakom pismu koje primimo od naših čitatelja. Pišite nam na info@place2go.hr