Izložba NK Rijeka: Ovo je Rijeka – stotinu uspomena, jedna priča

U subotu i nedjelju, 23. i 24. siječnja 2021. g., u 11.30 i u 16.00 sati, organiziraju se vođene ture izložbom memorabilija nogometnog kluba Rijeka. „Ovo je Rijeka – stotinu uspomena, jedna priča“ je u sklopu programa Rijeke 2020 – Europske prijestolnice kulture do 15. ožujka 2021.g. postavljena u Exportu na Delti. 

S obzirom na važeće mjere za sprječavanje zaraze bolešću COVID-19 broj posjetitelja koji istovremeno mogu biti na vodstvu je ograničen. Obavezne su prethodne prijave na e-mail adresu zvonimirkrpan@yahoo.com.

Izložba bogata memorabilijama

Podsjetimo, radi se o izložbi koja predstavlja predmete vezane uz nogometni klub Rijeka iz privatnih kolekcija strastvenih navijača Zvonimira Krpana i Mišela Budimilića, koji će posjetitelje i provesti kroz izložbu. Izloženi su dresovi, zastavice, medalje, pehari, lopte i ostale memorabilije. Sve je popraćeno tekstovima, izvornim fotografijama i novinskim člancima te audio-vizualnim snimkama i projekcijama pojedinih utakmica, navijačke atmosfere i pjesama.

Posjet izložbi

Izložbu „Ovo je Rijeka – stotinu uspomena, jedna priča“ moguće je razgledati u radno vrijeme Exporta: četvrtkom i petkom od 15 do 20 sati te subotom i nedjeljom između 11 i 20 sati.

Pojedinačna cijena ulaznice za izložbu je 30 kuna. Ulaz je slobodan za djecu do 7 godina te nezaposlene i umirovljenike, uz predočenje važećih dokumenata. Djeca i mladi do 18 godina, studenti i članovi KN Armada, uz predočenje važećih dokumenata, ostvaruju popust od 50 % na pojedinačnu ulaznicu.

U prodaji je i katalog izložbe po cijeni od 10 kuna.

Izložba se organizira uz poštivanje svih važećih epidemiloških mjera i preporuka. Posjetitelji se pozivaju na pojačanu osobnu higijenu, fizičku udaljenost te ispravno nošenje zaštitnih maski za lice. Ne preporučuje se dolazak osobama starije životne dobi ili oboljelima od kroničnih bolesti.

Broj tiskanog izdanja

Volite putovati i čitati o putovanjima?

Postanite i vi naš suradnik!

Pošaljite nam vaše fotografije i tekstove e-mailom ili donesite osobno u redakciju.
Najbolje reportaže ćemo objaviti i nagraditi.

Izjava o privatnosti

 Redakcija: 10000 Zagreb, Kosirnikova 17 

Telefon: +385 1 4618898

Radno vrijeme: radnim danom 9-16 sati

PIŠITE NAM

Vaša mišljenja, komentari, kritike i pohvale su nam važne kako bi magazin PLACE2GO postao još bolji. Stoga se veselimo svakom pismu koje primimo od naših čitatelja. Pišite nam na info@place2go.hr