Eau Thermale Avène A-Oxitive i Physiolift: anti-age dvojac za lijepu i njegovanu kožu 

Do kraja prosinca potražite Eau Thermale Avène anti-age proizvode iz linija PhysioLift i A-OXitive po 30 posto nižim cijenama u svim bolje opremljenim ljekarnama.

Kada malo bolje razmislimo, možda anti-age nije najspretniji pojam. Ali, od samog pojma oduvijek je bilo važnije značenje koje ćemo mu pridati vlastitim djelovanjem. Za Eau Thermale Avène anti-age njega nikada nije predstavljala epsku bitku iz koje izlazimo kao pobjednici brišući bore s lica i zauvijek zaustavljajući vrijeme. To nije moguće, a nije ni potrebno. Starenje je divan i prirodan proces koji treba prihvatiti i koračati s njim ruku pod ruku.

No za Eau Thermale Avène kao dermokozmetički brend koji već 30 godina nježno i predano brine za osjetljivu kožu svih uzrasta iznimno je važno da svaka žena bude zadovoljna svojim odrazom u ogledalu. Svatko ima svoju viziju ljepote. No, teško je zamisliti da bi se nekome sviđali ten bez sjaja, znakovi umora, bore i neujednačena tekstura kože. Avène vizija anti-age njege podrazumijeva lijepu i glatku kožu, ten zdravog sjaja koji zrači i tako priča priču o sretnom i ispunjenom životu u svačijem ogledalu. Stručnjaci Dermatoloških laboratorija Avène s tim su ciljem razvili A-OXitive liniju, provitaminsku rutinu protiv prvih bora, oksidativnog stresa i zagađenja te PhysioLift liniju koja zaglađuje duboke bore i brazde te vraća volumen zreloj koži. Proizvode iz obje linije do kraja prosinca možete pronaći u svim bolje opremljenim ljekarnama po 30 % nižim cijenama.

Eau Thermale Avène A-Oxitive: nova provitaminska rutina protiv prvih bora

Današnje 30-godišnjakinje ne žele zabrinuto gledati vlastito lice u ogledalu, pomno tražeći bore kako su to radile njihove majke i bake. Radije će svoju ljepotu čuvati adekvatnom njegom. UV zračenje, zagađenje okoliša, plavo svjetlo monitora, loša hrana i alkohol, stres, genetsko nasljeđe potiču prekomjernu proizvodnju radikala. Dolazi do oksidativnog stresa koji pak dovodi do oštećenja stanica kože koja ubrzano stari i gubi elastičnost, smanjuje se proizvodnja kolagena i pojavljuju se bore.

Kako bi se negativno djelovanje navedenih čimbenika što više ublažilo u Dermatološkim laboratorijima Avène razvijena je linija A-Oxitive. Njena učinkovitost počiva na dva udružena kompleksa. ANTIOXIDATIVNI ZAŠTITNI KOMPLEKS sastoji se od provitamina E(pre-tokoferil) i provitamina C (askorbil glukozida). OBNAVLJAJUĆI KOMPLEKS sastoji se od provitamina E (pre-tokoferil) i retinaldehida. Jedinstvena formula osnažena je nježnim i umirujućim djelovanjem Avène termalne izvorske vode. Namijenjena je svim, čak i najosjetljivijim tipovima kože.

Liniju čine A-OXitive antioksidativni serum laganog mirisa i nemasnog završetka koji potiče prirodne obrambene mehanizme kože te i proces pomlađivanja stanica. A-OXitive dnevnu vodena kremu za zaglađivanje odlikuje hidratantna aqua-gel tekstura suptilnog mirisa. Ona vidljivo zaglađuje kožu lica i oslobađa prirodni sjaj kože. A-OXitive noćna piling krema bez mirisa nježno sprječava prve znakove starenja i negativne učinke oksidativnog stresa tako što regenerira i detoksicira kožu. Područje oko očiju jako je osjetljivo jer su oči umorne od cjelodnevnog treptanja te ima vrlo malo lojnih žlijezda. Stoga mu se treba pristupiti s posebnom pažnjom. Za to je zadužena A-OXitive krema za zaglađivanje područja oko očiju. Ona nježnu učinkovitost može zahvaliti svojoj svježoj, vodenastoj teksturi koja se lako i brzo upija. Područje oko očiju je svježe i blistavo.

10-120-284: idealne proporcije za njegu zrele kože

S tri patentirana aktivna sastojka Dermatološki laboratoriji Avène redefinirali su učinkovitost anti-age njege. Utvrdili su maksimalnu veličinu za svaku pojedinu molekulu što je drastično povećalo učinak aktivnih sastojaka na poticanje prirodnih mehanizama ključnih za anti-age. To su Askofilin™ (10 kDa[1]) koji nadopunjava zalihe kolagena, mono oligomeri hijaluronske kiseline (120 kDa) koji jačaju strukturu kože te retinaldehid (284 Da) koji je zadužen za obnovu zaliha vitamina A, poznatog kao vitamina koji pomlađuje kožu. Ta tri Eau Thermale Avène arhitekta zaglađuju bore, a kožu čine kožu čvršćom i blistavijom.

PhysioLift liniju proizvoda čine PhysioLift dnevna njega dolazi u dvije teksture. To su emulzija (za normalnu do mješovitu) odnosno krema (suhu do vrlo suhu kožu), a namijenjena je dnevnoj anti-age njezi osjetljive kože. PhysioLift Noćni balzam donosi svježi izgled. Učvršćuje kožu, smanjuje izraženost bora i uklanja znakove umora. PhysioLift Oči je krema namijenjena osobama s osjetljivom kožom oko očiju. Posebna tekstura omogućuje da aktivni sastojci djeluju tijekom cijele noći na ciljani način bez bojazni da će proizvod završiti u očima.

[1] U biokemiji je Dalton (Da) atomska jedinica mase. Zbog veličine molekula koje se proučavaju u biologiji i biokemiji ipak se češće koristi kilodalton (kDa) koji iznosi 1000 Daltona.

Broj tiskanog izdanja

Volite putovati i čitati o putovanjima?

Postanite i vi naš suradnik!

Pošaljite nam vaše fotografije i tekstove e-mailom ili donesite osobno u redakciju.
Najbolje reportaže ćemo objaviti i nagraditi.

Izjava o privatnosti

 Redakcija: 10000 Zagreb, Kosirnikova 17 

Telefon: +385 1 4618898

Radno vrijeme: radnim danom 9-16 sati

PIŠITE NAM

Vaša mišljenja, komentari, kritike i pohvale su nam važne kako bi magazin PLACE2GO postao još bolji. Stoga se veselimo svakom pismu koje primimo od naših čitatelja. Pišite nam na info@place2go.hr