Dvojezična knjiga „Advent u Zagrebu“ na hrvatskom i engleskom

Za dvojezičnu knjigu „Advent u Zagrebu“ na hrvatskom i engleskom tekst je napisao Hrvoje Dečak, a fotografije snimio Romeo Ibrišević. Knjiga je prva i jedina o toj atrakciji glavnoga grada Hrvatske. Popularno govori o slavljenju došašća i opisuje Advent u Zagrebu te zbog čega je triput zaredom proglašen najboljim u Europi. Dodaci knjizi su: Hrvatski božićni običaji, Zanimljivosti o Zagrebu i Kratka povijest Zagreba i Hrvatske.

„Advent u Zagrebu / Advent in Zagreb“ podsjetnik je kako smo živjeli i veselili se prije pandemije i potresa. Zalog je tome da se lijepa vremena vrate. Sa zanimanjem će je čitati i turisti i oni koji su u Zagrebu rođeni, izabrali su ga za život ili su samo povremeno u njegovu krilu.

Pisana iz ljubavi prema gradu pod Sljemenom, to je i posveta svima koji su trudom i idejama stvorili Advent kao jednu od njegovih znamenitosti.

Knjiga “Advent u Zagrebu” može se kupiti preko web shopa Meridijana ili u njihovom sjedištu u Samoboru, Obrtnička 26, svakog radnog dana od 9 do 17 sati ili je naručiti na tel. 01/3362-367 ili 098-263-534, te na mail meridijani@meridijani.com.

Kupiti se može i u svim knjižarama Školske knjige u Zagrebu. Adrese su: Trg bana Jelačića 14, Bogovićeva 1a, Masarykova 28, Kvaternikov trg 12, Ilica 250 (kod ulice Sveti Duh) i na Filozofskom fakultetu (Ivana Lučića 3). Također je dostupna u knjižari Ljevak na Jelačićevu trgu 17, knjižari Nove stvarnosti na Kaptolu 21 i u Menartu u Avenue Mallu (Av. Dubrovnik 16).

Broj tiskanog izdanja

Volite putovati i čitati o putovanjima?

Postanite i vi naš suradnik!

Pošaljite nam vaše fotografije i tekstove e-mailom ili donesite osobno u redakciju.
Najbolje reportaže ćemo objaviti i nagraditi.

Izjava o privatnosti

 Redakcija: 10000 Zagreb, Kosirnikova 17 

Telefon: +385 1 4618898

Radno vrijeme: radnim danom 9-16 sati

PIŠITE NAM

Vaša mišljenja, komentari, kritike i pohvale su nam važne kako bi magazin PLACE2GO postao još bolji. Stoga se veselimo svakom pismu koje primimo od naših čitatelja. Pišite nam na info@place2go.hr