Jeste li spremni za najbolje darove ikad?

Bili mali ili nešto stariji, nema ljepših dana u godini od onih dana koji su pred nama. Baby Center je odlučio olakšati potragu za slatkim paketićima koji će razveseliti najmlađe!

Iako pokloni nisu najvažnija stvar na svijetu, ima nešto u toliko čarobno u mirisima blagdanskih kolača, u treperavim svjetlima mirisnih svijeća i vjenčića… Ima nešto čarobno u šarenim papirima. I sami se veselimo poklonima, kao i kada smo bili mali, iščekujući Svetog Nikolu ili Djeda Božićnjaka!

Baby Center je spreman i već možete pregledati božićni katalog s najvećom ponudom hit igračaka za svako dijete.

VIP PETS su najmoderniji ljubimci sa super dugom kosom i postoji čak 6 različitih likova različitih osobnosti i hobija. Vole uređivati kosu u različitim stilovima, ovisno o prigodi, ali trebaju pomoć kako bi stvorili savršen izgled. Idealno za vaše klinceze!

Interaktivni pliš godinama je na vrhu liste želja naših mališana – od poznate Lucy, psića koji sluša naredbe, do Silvera – bebe tuljana koji je u nevolji jer je njegov dom, veliki plavi ocean, sve više zagađen… Neka ga vaša djeca spase, zaliječe mu rane, očiste mrlje od ulja, oslobode rep zamotan u ribarske plastične mreže i daju mu lijek.

O plišanim igračkama Minnie ili Mickey Kiss Kiss nema potrebe previše pričati. O njima sve znamo i svi ih volimo!

Ne postoji djevojčica koja se nije igrala kuhanja, pospremanja doma i imitiranja svega onoga što vidi. Vaše će dijete će se igrati figuricama iz obitelji Sylvanian i pokazati svoj dom i vikendicu. Za dječaka je tu Maisto Overlander, terensko vozilo na daljinsko upravljanje s robusnim kotačima i pogonom na sva četiri kotača te vlak na baterije Holiday Express.

Baby Center Black Weekend

Ljubitelje Legića sigurno će oduševiti Lego Duplo kutija s kockama, Lego City Policijska kutija i Lego Friends Kutija kocaka Heartlake City. Za one nešto mlađe, tu je široka ponuda edukativnih igračaka i popularna kocka aktivnosti s bljeskajućim svjetlima i zabavnim zvučnim efektima.

Montessori igračke, društvene igre, KUKU igračke i kreativni setovi uključuju djecu u važne aktivnosti koje potiču njihovu znatiželju, poboljšavaju čula i potiču neovisan grupni rad.

Nadamo se da vam neće biti teško odabrati!

Ako vam odabir iz kataloga nije dovoljan, Baby Center vam je odlučio olakšati potragu za slatkim paketićima koji će razveseliti vaše mališane i organizirati posebne akcije za dugo očekivani Black Weekend od 26. 11. do 30. 11.

Pronađite najljepše darove na web shopu, te zapratite i Baby Center Instagram profil gdje svakodnevno možete pronaći informacije  o korisnim sadržajima kao i tekućim aktivnostima.

Broj tiskanog izdanja

Volite putovati i čitati o putovanjima?

Postanite i vi naš suradnik!

Pošaljite nam vaše fotografije i tekstove e-mailom ili donesite osobno u redakciju.
Najbolje reportaže ćemo objaviti i nagraditi.

Izjava o privatnosti

 Redakcija: 10000 Zagreb, Kosirnikova 17 

Telefon: +385 1 4618898

Radno vrijeme: radnim danom 9-16 sati

PIŠITE NAM

Vaša mišljenja, komentari, kritike i pohvale su nam važne kako bi magazin PLACE2GO postao još bolji. Stoga se veselimo svakom pismu koje primimo od naših čitatelja. Pišite nam na info@place2go.hr