Trenutno razbudite umornu kožu uz NIVEA MEN ACTIVE Energy proizvode

Iako žele odati dojam da ne mare previše o svom izgledu, muškarci itekako brinu o njemu i žele u svakom trenutku, baš kao i žene, izgledati svježe. No, za razliku od nježnijeg spola, muškarci ipak nisu spremni odvojiti puno vremena na njegu lica i upravo zato trebaju proizvode koji će dugotrajno pružiti njihovoj koži sve što joj je potrebno. Linija revitalizirajućih proizvoda za mušku njegu kože, obogaćena 100 % prirodnim kofeinom omogućit će koži dodatnu dozu energije. Isprobajte NIVEA MEN Active Energy  kremu i gel za lice te balzam poslije brijanja i uvjerite se u najbolju formulu za mušku njegu.

Započnite dan puni energije, prikupite dodatne bodove na sastanku i pokažite se na večeri u najboljem svjetlu zahvaljujući NIVEA MEN Active Energy proizvodima.  Njihova nova poboljšana formula koja sadrži 100 % prirodni kofein bogat antioksidansima pobrinut će se za regeneraciju stanica kože i svježiji ten, a kožu će opskrbiti dugotrajnom energijom te joj pružiti vitalnost i vlagu.

Lagana formula NIVEA MEN Active Energy gela za njegu lica s 100 % prirodnim kofeinom, guaranom i vitaminom E brzo se upija, ne ostavlja osjećaj masnoće na koži i ne sjaji se. Oživit će vašu kožu i pružiti joj potrebnu hidrataciju.

Kako biste ublažili iritacije i smanjili crvenilo tu je NIVEA MEN Active Energy balzam poslije brijanja. Zahvaljujući hranjivoj formuli umirit će i osvježiti nadraženu kožu te ju revitalizirati.

Krema za lice, 50 ml, preporučena maloprodajna cijena 84,90 kuna; gel za njegu lica, 50 ml, preporučena maloprodajna cijena 84,90 kuna; balzam poslije brijanja, 100 ml, preporučena maloprodajna cijena 51,90 kuna.

Broj tiskanog izdanja

Volite putovati i čitati o putovanjima?

Postanite i vi naš suradnik!

Pošaljite nam vaše fotografije i tekstove e-mailom ili donesite osobno u redakciju.
Najbolje reportaže ćemo objaviti i nagraditi.

Izjava o privatnosti

 Redakcija: 10000 Zagreb, Kosirnikova 17 

Telefon: +385 1 4618898

Radno vrijeme: radnim danom 9-16 sati

PIŠITE NAM

Vaša mišljenja, komentari, kritike i pohvale su nam važne kako bi magazin PLACE2GO postao još bolji. Stoga se veselimo svakom pismu koje primimo od naših čitatelja. Pišite nam na info@place2go.hr