U projekt „Tjedan odmora vrijedan“ prijavljeno više od 265 ponuda po 50% povoljnijim cijenama

U Ministarstvu turizma i sporta predstavljen je projekt „Tjedan odmora vrijedan“.  U sklopu njega se u razdoblju od 16. do 25. listopada, domaćim i inozemnim gostima nude različite turističke usluge i doživljaji po 50 posto povoljnijim cijenama. Riječ je o zajedničkoj akciji Ministarstva turizma i sporta i Hrvatske turističke zajednice. Projekt su predstavili direktor HTZ-a Kristjan Staničić i državna tajnica Sandra Herman. Prisutni su bili i Margarita Maruškić Kulaš, ravnateljica Javne ustanove Aquatika – slatkovodni akvarij Karlovac. Njihova se ponuda 50 posto povoljnijih ulaznica uključila u projekt.

„Riječ je o dugoročnom projektu koji će se organizirati dva puta godišnje, u vrijeme uskršnjih praznika te u listopadu. Drago nam je što je projekt pobudio veliki interes pružatelja usluga u turizmu. Oni su naši glavni partneri i bez čije suradnje ova akcija ne bi bila moguća. Putem projekta želimo pozitivno utjecati na povećanje turističkog prometa u razdobljima pred i posezone, ali i na daljnji razvoj domaćeg turizma. Kroz ovu će akciju turisti imati priliku posjetiti različite dijelove Hrvatske uz 50 posto povoljnije cijene. Tu su ponude za brojne turističke proizvode i usluge. Od smještaja, prijevoza, kulturnih, povijesnih, prirodnih znamenitosti i atrakcija, pa sve do ugostiteljskih usluga i različitih doživljaja.“,

Poručio je direktor Staničić, pozvavši sve ljubitelje putovanja da iskoriste tjedan povoljnih cijena. Sve turističke subjekte ohrabruje da se svojim ponudama uključe u akciju.

Prijave za „Tjedan odmora vrijedan“ do 15. listopada 2020.

Na portalu projekta „Tjedan odmora vrijedan“ nalazi se više od 265 valjanih ponuda i usluga po 50 posto povoljnijim cijenama. Ima ih iz različitih dijelova Hrvatske, od obale do kontinenta, a u tijeku je obrada dodatnih 70 prijava. Svi zainteresirani poslovni subjekti mogu se registrirati i prijaviti svoje ponude do 15. listopada 2020. godine.

Projekt je komentirala i ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac. Poručila je:

„Veseli me veliki broj turističkih subjekata i pružatelja usluga koji su se priključili akciji “Tjedan odmora vrijedan”. Ovu akciju pokrećemo jer domaćem turistu želimo ponuditi avanturu otkrivanja bogatstva jeseni u Lijepoj našoj, a po upola manjoj cijeni. Upoznajte, istražite i uživajte u Hrvatskoj u posezoni te ujedno s nama kreirate priču razvoja cjelogodišnjeg turizma“.

Među prijavljenim subjektima čije se ponude nalaze na portalu su primjerice nacionalni parkovi i parkovi prirode. Tu su Plitvička jezera, Krka, Paklenica, Risnjak, Kopački rit, Papuk, Lastovsko otočje, Žumberak-Samoborsko gorje i Vransko jezero. Sudjeluju hoteli kao što su Valamar Riviera d.d., Arena Hospitality Group d.d., Marina Punat hotel & resort d.o.o., Hilton hoteli Zagreb, Coronaro hotel, Hotel Petrčane, Importanne resort Dubrovnik, Thalassoterapija Crikvenica, Grand Hotel Lav Split i dr. Svoje paket aranžmane ponudile su i turističke agencije. Uključeni su Adriagate, VAL, Terra Travel, Obzor putovanja itd.

Svi ljubitelji kulture, umjetnosti, ali i turističkih atrakcija po znatno sniženim cijenama moći će uživati u muzejima. Nude se Prirodoslovni muzej Rijeka, Hrvatski pomorski muzej Split, Muzej betinske drvene brodogradnje, Muzej triljskog kraja, Arheološki muzej Narona. Od ostalih sadržaja tu su Aquatika – Slatkovodni akvarij Karlovac, Glavani park, Solana Nin, Segway city tour Zagreb, Quad Gorski kotar itd.

Pogledajte portal i ponude projekta „Tjedan odmora vrijedan“

Broj tiskanog izdanja

Volite putovati i čitati o putovanjima?

Postanite i vi naš suradnik!

Pošaljite nam vaše fotografije i tekstove e-mailom ili donesite osobno u redakciju.
Najbolje reportaže ćemo objaviti i nagraditi.

Izjava o privatnosti

 Redakcija: 10000 Zagreb, Kosirnikova 17 

Telefon: +385 1 4618898

Radno vrijeme: radnim danom 9-16 sati

PIŠITE NAM

Vaša mišljenja, komentari, kritike i pohvale su nam važne kako bi magazin PLACE2GO postao još bolji. Stoga se veselimo svakom pismu koje primimo od naših čitatelja. Pišite nam na info@place2go.hr