Minnie i Mickey u modnim kombinacijama

Generacije su odrastale uz njih. On je jedan od najuspješnijih miševa i već je vremešni djedica. Njegov lik je oživio davne 1928. godine, a pedesetih godina prošloga stoljeća dobio je svoju zvijezdu na holivudskoj Stazi slavnih. Ne postoji proizvod na koji nisu utisnuli, nacrtali, izvezli ili prišili ovog malog miša i njegovu družicu. Čak su mu i mnogi dizajnerski i high street brendovi odlučili odati počast mini kolekcijama.

Djeca biraju modne kombinacije

Vidite djevojčice i dječake u nekim čudnim kombinacijama? Do jučer je vaše dijete poslušno oblačilo sve što ste mu pripremili, a danas odbija nositi baš tu majicu? Ne brinite! Vaše dijete odrasta i pokazuje što voli i u čemu se osjeća dobro. A djeca vole i Disney junake i važno je da im date mogućnost izbora. Poštedjet ćete i sebe i njih pravih jutarnjih drama. Znate li da je sat s likom Mickeya Mousea jedan od najpopularnijih proizvoda? Zamislite kako je uz njega jednostavno naučiti koliko je sati!? Djeca se sporo oblače? Organizirajte natjecanje u brzini s nekom simpatičnom nagradom!

Mickey Mouse kolekcija

Baby Center je prava modna  destinacija i omiljeno mjesto svakog klinca i klinceze. Od igračaka, odjeće i obuće, Disneyevi likovi će oduševiti i mame i tate. Popularni brend Original Marines ima cijelu kolekciju posvećenu ovim junacima. Plišane igračke, vatrogasne postaje, kuhinje… Sve je to dio ponude IMC Toysa. Birajte!

Baby Center će svakodnevno na Instagram profilu informirati svoje pratitelje o korisnim sadržajima kao i tekućim aktivnostima.

Broj tiskanog izdanja

Volite putovati i čitati o putovanjima?

Postanite i vi naš suradnik!

Pošaljite nam vaše fotografije i tekstove e-mailom ili donesite osobno u redakciju.
Najbolje reportaže ćemo objaviti i nagraditi.

Izjava o privatnosti

 Redakcija: 10000 Zagreb, Kosirnikova 17 

Telefon: +385 1 4618898

Radno vrijeme: radnim danom 9-16 sati

PIŠITE NAM

Vaša mišljenja, komentari, kritike i pohvale su nam važne kako bi magazin PLACE2GO postao još bolji. Stoga se veselimo svakom pismu koje primimo od naših čitatelja. Pišite nam na info@place2go.hr