Vichy protiv starenja kože

Ne mršti se, smanji razinu stresa i unos šećera, pij dovoljno vode, više vježbaj… Koliko ste samo puta čule najrazličitije savjete o tome kako da izmjenom određenih navika smanjite nastanak bora? No što učiniti kada ni primjena svih ovih savjeta ne umanjuje tragove starenja?

Upoznajte minimalističku formulu Vichy LiftActiv Specialist ampula! Ciljano djeluje na sve vrste bora i nedostatak sjaja, osnažuje kožu, vraća joj blistavost i smanjuje vidljivost bora. Ova anti-ageing inovacija s odgovarajućom dozom njege u zaštitnoj staklenoj ampuli dostupna je u dvije varijante proizvoda. Peptide-C anti-ageing ampulama koje su namijenjene dnevnoj i večernjoj njezi i LiftActiv Glyco-C za noćnu njegu lica protiv tamnih mrlja.

LiftActiv Peptide-C ampule: Vaša superdoza protiv bora

 

LiftActiv Peptide-C anti-ageing ampule namijenjene su dnevnoj i večernjoj njezi. Zahvaljujući odličnoj povezanosti sastojaka, vitaminu C, biopeptidima, višemolekularnoj hijaluronskoj kiselini i vulkanskoj vodi Vichy, u trenutku hidriraju i učvršćuju kožu. Nakon 10 dana koža izgleda blistavije i revitalizirana je, dok je nakon jednog mjeseca obnovljena, popunjena i ima vidljivo smanjene bore.

Deset posto čistog vitamina C u ampuli doprinosi posvjetljivanju kože i nježnom uklanjanju odumrlih stanica kože. S druge strane, biopeptidi su saveznik protiv gubitka kolagenskih vlakana. Ovom prilikom laboratoriji Vichy upotrebljavali su peptide iz rižinih proteina i proteine iz biljke vučike. Za punoću kože i hidriranost zaslužna je višemolekularna hijaluronska kiselina, a vulkanska voda Vichy s 15 esencijalnih minerala jača prirodnu obranu kože.

LiftActiv Glyco-C ampule – Vaša superdoza protiv tamnih mrlja

 

Pored ampula prilagođenih dnevnoj njezi, LiftActiv Glyco-C piling ampule namijenjene su noćnoj njezi. Djeluju na različite vrste hiperpigmentacija, kao što su tamne mrlje, staračke pjege i poslijeupalne hiperpigmentacije od akni. U ovim ampulama snaga vulkanske vode Vichy obogaćena je s 10 posto kompleksa s glikolnom kiselinom i vitaminom CG – kompleks s glikolnom kiselinom ujednačava izgled tena, vrši piling i smanjuje tamne mrlje, dok vitamin CG smanjuje tamne mrlje, koži vraća blistavost i umanjuje hiperpigmentacije.

Zahvaljujući LiftActiv Glyco-C ampulama koža preko noći postaje glatkija i svjetlija. Nakon 1 mjeseca tamne su mrlje smanjene, a nakon 2 mjeseca umanjena je vidljivost hiperpigmentacije od akni i pigmentacije. Nakon 60 dana upotrebe ovih ampula od 51 žene njih 100 posto procijenilo je da im koža izgleda glađe i mekše, 98 posto da je blistavija i sjajnija, dok 94 posto njih tvrdi da im ten izgleda ujednačenije, a da je intenzitet tamnih mrlja smanjen za 90 posto.

Broj tiskanog izdanja

Volite putovati i čitati o putovanjima?

Postanite i vi naš suradnik!

Pošaljite nam vaše fotografije i tekstove e-mailom ili donesite osobno u redakciju.
Najbolje reportaže ćemo objaviti i nagraditi.

Izjava o privatnosti

 Redakcija: 10000 Zagreb, Kosirnikova 17 

Telefon: +385 1 4618898

Radno vrijeme: radnim danom 9-16 sati

PIŠITE NAM

Vaša mišljenja, komentari, kritike i pohvale su nam važne kako bi magazin PLACE2GO postao još bolji. Stoga se veselimo svakom pismu koje primimo od naših čitatelja. Pišite nam na info@place2go.hr