Your Title Goes Here

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Voce Viva – počast generaciji bez granica

„Danas su osjetila više nego ikada sredstva koja nas vode prema ponovnom rođenju.” – Pierpaolo Piccioli

Proslava jednakosti

Valentino Beauty predstavlja novu kampanju za nadolazeći parfem kuće, Voce Viva, a lice kampanje je Lady Gaga.

Film koji predstavlja parfem Voce Viva, kao ideja proizašla iz virtualne suradnje umjetničkog ravnatelja kuće Maison Valentino Pierpaola Picciolija, redatelja Harmonyja Korina iz Los Angelesa i Lady Gage, pozivnica je za zajedništvo i svijet veće uključivosti.

Pjesma posvećena različitosti i uključivosti, baštini i suvremenosti, poruka filma „Moj glas, moja snaga” poziva ljude da upotrijebe svoj glas da bi podijelili vlastite vrijednosti, različitosti i uvjerenja.

„Moj je glas ono za što se zalažem, ono zbog čega me se čuje, potvrda moje individualnosti. Glas je živ. Ima vlastiti život. Glas je sila prirode. Priroda je moćna. Važno je kako ga upotrebljavate.” – Lady Gaga

Voce Viva kampanja

Svojim modernim osjećajem za sliku i kinematografskim pristupom, redatelj Harmony Korine snima Lady Gagu u snazi trenutka kada žena upotrebljava svoj istinski glas. Lady Gaga, snimljena sama, među drvećem prošaranim svjetlošću u šumi u Los Angelesu u svrhu poštivanja socijalne distance, cijelom svijetu pjeva pjesmu „A Sine from Above”. Ljudi, snimljeni na krovovima napuštenih zgrada u Barceloni, udružuju glasove u zbor, slušaju pjesmu i pridružuju se njezinoj nadahnjujućoj energiji.  Napisana u čast snazi glazbe koja joj je pomogla promijeniti život, kada čuje pjesmu, „njezino srce odmah zacijeli”.

„Osjećala sam se snažnom i živom, čula sam vlastitu jeku kroz šumu dok sam pjevala u ovoj haljini. To me podsjetilo na moju slobodu i kako imam priliku doživjeti čaroliju, a želim da svatko doživi slobodu i čaroliju.” – Lady Gaga

Potreba za povezanošću

Izražavajući oporavak prirode, glazbe i nikad veću potrebu današnjice za povezanošću, film šalje poruku nade i ponovnog procvata; svijeta u kojem se svačiji glas čuje. „Ne postoje dva ista glasa i svaki glas pjeva vlastitu i jedinstvenu pjesmu svi glasovi doprinose cjelokupnoj ljudskoj simfoniji.” – Pierpaolo Piccioli.

„Smatram da većina glasova ima mogućnost pozitivnog utjecaja, ali svaki glas ostavlja utisak.” – Lady Gaga

Trenutak čiste emocije

Nastavljajući svoju umjetničku suradnju koja je započela u svrhu predstavljanja parfema Born in Roma, kuća Valentino Beauty odabrala je fotografski par Inez & Vinoodh. Ovjekovječili su snažnu poruku pjesme i parfema Voce Viva kao statičnu sliku kojom se odražava kontekst izolacije. Pritom su uzeli u obzir sve važne mjere Svjetske zdravstvene organizacije. Inez & Vinoodh ponovno su prikazali fotografije Lady Gage s prethodnog snimanja u skladu s neočekivanim promjenama koje se događaju u svijetu.

Svojom iznimnom suosjećajnošću, koja ih čini najboljim fotografima u svijetu mode, Inez & Vinoodh ovjekovječili su trenutak čiste emocije: gdje vrijeme više ne postoji, ali je dio trenutka. Lady Gaga zrači pod sjajnim plavim nebom u crvenoj dizajnerskoj haljini modne kuće Valentino koju je dizajnirao Pierpaolo Piccioli.

*fotografija portreta: Maria Moratti/Contigo/Getty Images

*fotografija red carpet: Filippo Monteforte/Getty images

Broj tiskanog izdanja

Volite putovati i čitati o putovanjima?

Postanite i vi naš suradnik!

Pošaljite nam vaše fotografije i tekstove e-mailom ili donesite osobno u redakciju.
Najbolje reportaže ćemo objaviti i nagraditi.

Izjava o privatnosti

 Redakcija: 10000 Zagreb, Kosirnikova 17 

Telefon: +385 1 4618898

Radno vrijeme: radnim danom 9-16 sati

PIŠITE NAM

Vaša mišljenja, komentari, kritike i pohvale su nam važne kako bi magazin PLACE2GO postao još bolji. Stoga se veselimo svakom pismu koje primimo od naših čitatelja. Pišite nam na info@place2go.hr