Urban Decay – najljubičastija NAKED paleta i maskara za najodvažnije

Nježna ružičasta postaje prošlost, a ljubičasta nova vodeća nijansa. Upoznajte paletu sjenila Naked Ultraviolet, spoj 12 vrlo zasićenih neutralnih nijansi ljubičaste kao savršen dodatak bilo kojem izgledu očiju. S novom paletom, Urban Decay odaje počast svojoj prepoznatljivoj boji i onome za što se zalaže – svemu što nije uobičajeno. Vrijeme je za promjene i rapsodiju ljubičaste.

VLADAVINA LJUBIČASTE

Nevjerojatna kombinacija metalik boja, mat boja i šljokica u paleti Naked Ultraviolet nudi ponešto za svakoga i u svakoj prilici. Isprobajte nijansu Mind Slip (savršena mat boja breskve) zajedno s nijansom V.R. (sjajna borovnica s iridescentnim šljokicama) da biste postigli zagasiti izgled očiju ili odaberite nijansu Warning (ljubičasta s izrazito naglašenim pigmentom) i nanesite je preko cijelog kapka.

Za postizanje potpuno neočekivanog izgleda, napravite ultimativnu kombinaciju nijanse Euphoric i nijanse Purple Dust.

LJUBIČASTA JE U TRENDU

Ujednačavanje izgleda nikad nije bilo lakše s obzirom na to da paleta sjenila Naked Ultraviolet također dolazi s veganskim dvostranim kistom koji nije testiran na životinjama. Paleta Naked Ultraviolet ne slavi samo povijest i ljubav prema ljubičastoj boji prepoznatljivoj za Urban Decay, već i sve nijanse od nježnih šljokica boje breskve do senzualnih tamnih ljubičastih boja koje su toliko različite, a uvijek u trendu.

SAMO ZA NAJODVAŽNIJE

Dugačke trepavice s najviše volumena do sada su naše veliko finale. Predstavljamo vam Lash Freak, novu maskaru koja pruža nevjerojatnih 23,6 puta više volumena i 40% više vidljive duljine.

NAJVEĆE TREPAVICE DO SADA

Ne samo da vam Lash Freak maskara pruža najviše volumena do sada, već njezina dugotrajna formula traje i do 20 sati. Spremna je za gotovo sve izazove s kojima se svakodnevno suočavate jer se neće mrviti ni razmazivati čak i ako se oznojite. Lash Freak stvara jasan volumen i duljinu, a trepavice su istovremeno dugotrajno uvijene.

ODVAŽNA ČETKICA PREPUNA FORMULE

Dizajn naše inovativne četkice cijelu priču diže na višu razinu, stoga možete povećati volumen, naglasiti i podignuti trepavice odjednom. Asimetrična strana četkice na svaku trepavicu nanosi maksimalnu količinu maskare za postizanje trenutnog volumena. Upotrijebite vrh četkice za naglašavanje svake pojedine trepavice. Zatim okrenite četkicu na drugu, zaobljenu stranu i prislonite je ispod trepavica za dodatno podizanje. Uživajte u najodvažnijim i najvećim trepavicama do sada. Nema na čemu.

Broj tiskanog izdanja

Volite putovati i čitati o putovanjima?

Postanite i vi naš suradnik!

Pošaljite nam vaše fotografije i tekstove e-mailom ili donesite osobno u redakciju.
Najbolje reportaže ćemo objaviti i nagraditi.

Izjava o privatnosti

 Redakcija: 10000 Zagreb, Kosirnikova 17 

Telefon: +385 1 4618898

Radno vrijeme: radnim danom 9-16 sati

PIŠITE NAM

Vaša mišljenja, komentari, kritike i pohvale su nam važne kako bi magazin PLACE2GO postao još bolji. Stoga se veselimo svakom pismu koje primimo od naših čitatelja. Pišite nam na info@place2go.hr