Kreće Zagreb Summer Tour

 

Turistička zajednica grada Zagreba ponovno pokreće ljetnu kampanju Zagreb Summer Tour gdje na jednom mjestu objedinjuje gradska ljetna događanja, koja ove godine svi s nestrpljenjem čekaju. Naime, s popuštanjem mjera, poznata ljetna događanja polako se vraćaju na ulice Zagreba, a kako bi informacije i nove termine učinili što vidljivijima, TZGZ ih je objedinila na web stranicama: https://www.infozagreb.hr/zagreb-summer-tour .

            „Kampanju Zagreb Summer Tour provodimo tijekom lipnja, srpnja, kolovoza i prve polovice rujna  oglašavanjem na mrežama portala, kao i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i Twitter. Online promocijom obraćamo se, za sada, gostima iz bližih europskih i susjednih zemalja, kao što su: Austrija, BIH, Italija, Njemačka, Srbija, Slovenija, Švicarska i, naravno, Hrvatska. Jednako tako, osim na domaćem tržištu, zagrebačko ljeto promovirat ćemo i putem vanjskog oglašavanja na billboardima, city light i digitalnim panelima te sredstvima javnog prijevoza u Sloveniji i BIH. Promotivni materijali i oglasi uključuju događanja koja su, osim kod naših sugrađana, dobro prihvaćena i prepoznata na našim bližim emitivnim tržištima.“, izjavila je direktorica TZGZ, dr.sc. Martina Bienenfeld.

Uz Zagreb Summer Tour kampanju, TZGZ je ove godine organizirala besplatne ljetne razglede grada za Zagrepčane. Razgledi će se održavati svake subote u periodu 20.6. – 18.7., a teme, satnica i mjesto okupljanja tura su sljedeći:

  • PurgericaBez potresa, prosim lepo; 19:00 sati (okupljanje kod kipa kralja Tomislava na Trgu kralja Tomislava)
  • Secret ZagrebFrajerice; 18:00 sati (okupljanje na južnom dijelu parka Zrinjevac, kod bista)
  • Bike Tours Zagreb – klasični razgled grada biciklom; 10:00 i 16:00 sati (okupljanje u njihovoj poslovnici, Jurišićeva 19, Rotonda centar)

Prijave građana zaprimat će se petkom na broj mobitela: 0995967230, a kontakt je aktivan od 10:30 sati do popunjena grupe. Pješački razgledi traju 1,5 – 2 sata dok razgledavanje grada biciklima sveukupno traje 3h.

Podsjećamo, ljetnu kampanju Zagreb Summer Tour, TZGZ je pokrenula 2015. godine kao jedinstvenu platformu promocije brojnih ljetnih događanja u Zagrebu. Time se na dnevnoj bazi komunicira zagrebačko ljeto brojnim partnerima, turoperatorima, agentima i turistima, podsjećajući ljubitelje putovanja koliko je zagrebačka turistička ponuda zanimljiva, bogata i raznolika.

0 Comments

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Broj tiskanog izdanja

Volite putovati i čitati o putovanjima?

Postanite i vi naš suradnik!

Pošaljite nam vaše fotografije i tekstove e-mailom ili donesite osobno u redakciju.
Najbolje reportaže ćemo objaviti i nagraditi.

Izjava o privatnosti

 Redakcija: 10000 Zagreb, Kosirnikova 17 

Telefon: +385 1 4618898

Radno vrijeme: radnim danom 9-16 sati

PIŠITE NAM

Vaša mišljenja, komentari, kritike i pohvale su nam važne kako bi magazin PLACE2GO postao još bolji. Stoga se veselimo svakom pismu koje primimo od naših čitatelja. Pišite nam na info@place2go.hr