GASTRO MUSIC by Staropramen,

prvi zagrebački post-corona festival

 

Tople ljetne večeri, zabavna druženja nakon posla, ručkovi u parkovima, terase, kokteli, dobra klopa, ekipa i veselo druženje. Sve to nam konačno, nakon velike Covid-19 pauze, donosi Gastro Music festival koji uskoro počinje na Zrinjevcu kao prvi post-corona festival.

Drugačiji doživljaj baštine

GASTRO MUSIC by Staropramen tako će se održati četvrtu godinu zaredom. Od 19.6. do 28.6. u prirodnom ambijentu, tradicionalno u najljepšem gradskom parku Zrinjevcu. Naravno, u skladu sa svim epidemiološkim preporukama i uz najviše higijenske standarde. Pritom će ponuditi specifičnu gastronomsku priču i jedan drugačiji doživljaj bogate zagrebačke ponude naše baštine.

Najljepši zagrebački festival street food delicija, dobrog ritma i ugodne atmosfere razveselit će sve Zagrepčane i sve izvjesnije turiste. Tako će dati podršku i obol našem potresom oštećenom gradu.

Gastronomska ponuda

U cvjetno uređenoj gradskoj oazi, picnic i dječjoj zoni, snažnu street food ugostiteljsku ponudu predstavit će ponajbolji ugostitelji, slastičarnice i bistroi, poput El Tora, Rougemarina, Timea, Kofera, Amelie, American Dollar bara, Panija, Rakijarnice, Tipsya i Beer bara. Priredit će raznovrsne specijalitete s izraženim autorskim pristupom.

Ako želite uživati u vrhunskoj gastronomiji koja će se i ove godine vrlo kreativno sljubiti s muzikom putem raznih tematskih večeri s naglascima na najpopularnije žanrove moderne glazbe poput jazza, popa, soula, housea, reggaetona i najboljih hitova domaće scene u izvedbi poznatih i mladih izvođača, GASTRO MUSIC je vaše obavezno lipanjsko odredište.

Broj tiskanog izdanja

Volite putovati i čitati o putovanjima?

Postanite i vi naš suradnik!

Pošaljite nam vaše fotografije i tekstove e-mailom ili donesite osobno u redakciju.
Najbolje reportaže ćemo objaviti i nagraditi.

Izjava o privatnosti

 Redakcija: 10000 Zagreb, Kosirnikova 17 

Telefon: +385 1 4618898

Radno vrijeme: radnim danom 9-16 sati

PIŠITE NAM

Vaša mišljenja, komentari, kritike i pohvale su nam važne kako bi magazin PLACE2GO postao još bolji. Stoga se veselimo svakom pismu koje primimo od naših čitatelja. Pišite nam na info@place2go.hr