Moslavačka priča – vaša najljepša priča

 

Moslavačka priča d.o.o. nalazi se u Moslavini, u središnjoj Hrvatskoj  samo 60 km udaljena od Zagreba. Nudi smještaj u tradicijskim kućama za odmor.

Kuća Agacija, Vrba je kategorizirana s tri zvjezdice, kapaciteta 6-8 osoba. Kuća za odmor Kruška kategorizirana je s četiri zvjezdice, a imakapacitet 6+2 osoba. Također nudi smještaj u 5 dvokrevetnih i jednoj jednokrevetnoj sobi. Kućica u šumi Jelengaj kapaciteta 4+4 osobe nalazi se u srcu šume Gaj, te stoga boravak u njoj pruža jedinstvenu mogućnost opuštanja u iskonskom miru i tišini.

Ukupan smještaj je 33+10 pomoćnih ležaja.

Svaka kuća predstavlja izvornu graditeljsku baštinu ovoga kraja. Kuće su prenesene iz okolice, tako da se daska po daska preslagivala te prenijela na imanje. Kuće odišu duhom prošlosti. Opremljene su stoljetnim namještajem koji je obnovljen vještim rukama restauratora te se ovdje mogu naći pomno birani detalji iz prošlih vremena. Takav vrhunsko stilski restaurirani namještaj i udobnost kuće opremljene suvremenim aparatima nudi savršen spoj prošlosti i sadašnjosti.

Moslavačka priča za cijelu obitelj

U sklopu imanja nalazi se i ugostiteljski dio Moslavačke priče smješten uz ribnjak (može primiti do 100 gostiju) te sala u šumi Vilingaj (do 150 gostiju). Tamo gosti mogu kušati moslavačke i lovačke specijalitete, jela sa roštilja i ražnja, kao i autohtona moslavačka vina. Specijalitet kuće je jelen u umaku sa suhim šljivama i dizani knedli, pašteta od jelena te lovačke kobasice. Bazirana na tradicionalnoj moslavačkoj kuhinji, gostima pruža užitak u okusima i mirisima pripremljenim po recepturama naših baka.

Posebnost ove priče je blizina šume s oko 200 divljih životinja; jelena običnih i lopatara, košuta i mnogih drugih. Na imanju se nalazi tenisko i malonogometno igralište, dječje igralište, stol za stolni tenis i viseća kuglana. Gosti se mogu provozati čamcem po jezeru, prošetati se šumom do divljih životinja ili uživati u sportskom ribolovu.

Više o Moslavačkoj priči na WEB: www.moslavackaprica.hr, Facebook: Moslavačka priča,

Instagram: moslavacka_prica

Sve informacije na 098-381-544.

Broj tiskanog izdanja

Volite putovati i čitati o putovanjima?

Postanite i vi naš suradnik!

Pošaljite nam vaše fotografije i tekstove e-mailom ili donesite osobno u redakciju.
Najbolje reportaže ćemo objaviti i nagraditi.

Izjava o privatnosti

 Redakcija: 10000 Zagreb, Kosirnikova 17 

Telefon: +385 1 4618898

Radno vrijeme: radnim danom 9-16 sati

PIŠITE NAM

Vaša mišljenja, komentari, kritike i pohvale su nam važne kako bi magazin PLACE2GO postao još bolji. Stoga se veselimo svakom pismu koje primimo od naših čitatelja. Pišite nam na info@place2go.hr