VIRTUALNI MUZEJ SA ZAGREBAČKIH PROZORA

 

Turistička zajednica grada Zagreba kreirala je virtualni muzej na svojem LoveZagreb blogu (www.lovezagreb.hr) kao rezultat nedavno završene kampanje „Sa zagrebačkih prozora“. Pristiglo je više od 300 fotografija iz gotovo svih zagrebačkih kvartova – od Centra, Vrbika, Malešnice, Novog Zagreba, Trešnjevke, Vrapča, Vukomerca, itd., a osim iz Zagreba, stigle su i fotografije iz Pule, Samobora, Podravine, Visa, pa čak i iz Ontaria.

„Odaziv je bio sjajan i raduje nas da smo, u dva tjedna trajanja kampanje, prikupili puno zanimljivih i lijepih fotografija. Uspjeli smo motivirati naše sugrađane da pronađu nešto lijepo u svemu što nas je snašlo u proteklih mjesec i pol dana te da nam pokažu svoj „pogled“ na Zagreb. Jednako tako, nadamo se da smo sve one koji nas nisu još posjetili, potaknuli da Zagreb uvrste na svoju listu putovanja.“, poručuju iz Turističke zajednice grada Zagreba.

Podsjećamo, TZGZ je pokrenula kampanju „Sa zagrebačkih prozora“ na Facebook stranici (www.facebook.com/visitzagreb), u  periodu 6. – 19. travnja, te je pozvala sugrađane da pošalju svoje fotografije zagrebačkih kvartova poslikane sa vlastitih balkona, prozora i terasa. Što su Zagrepčani zabilježili i kako izgledaju zagrebački kvartovi kada oni „otvore“ vrata svojih dnevnih boravaka, detaljno pogledajte na:

https://www.lovezagreb.hr/topics/heartbeat-of-zagreb/from-zagreb-balconies

Fotografije : Andrea Stalcar Furac; Marina Mare; Lidija Trupeljak; Micek Djuro; Branka Mihić; Željko Supina

 

0 Comments

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Broj tiskanog izdanja

Volite putovati i čitati o putovanjima?

Postanite i vi naš suradnik!

Pošaljite nam vaše fotografije i tekstove e-mailom ili donesite osobno u redakciju.
Najbolje reportaže ćemo objaviti i nagraditi.

Izjava o privatnosti

 Redakcija: 10000 Zagreb, Kosirnikova 17 

Telefon: +385 1 4618898

Radno vrijeme: radnim danom 9-16 sati

PIŠITE NAM

Vaša mišljenja, komentari, kritike i pohvale su nam važne kako bi magazin PLACE2GO postao još bolji. Stoga se veselimo svakom pismu koje primimo od naših čitatelja. Pišite nam na info@place2go.hr