YSL PREDSTAVLJA LINIJU PURE SHOTS

Predvodnik u njezi kože, YSL Beauty dovodi u pitanje status quo na više načina. Ne samo da je prigrlio odvažan novi pristup njezi kože, već je došao i do revolucionarnog otkrića, a sve to uz ovladavanje nabavom i uz upotrebu dragocjenih sastojaka iz marokanskih vrtova.  YSL luksuz nikada nije bio ovoliko učinkovit, inovativan, čist.

Istraživački tim brenda YSL Beauty prigrlio je avangardni pristup njezi kože nadahnut preciznom medicinom, disciplinom u razvoju kojoj je cilj pronaći rješenja za liječenje i prevenciju prilagođena okolini i životu svakog pojedinca, te se time usredotočiti ne samo na kožu, već i na životni stil.

Znanstveni savjetodavni odbor YSL-a se stoga ne sastoji samo od dermatologa, već i od znanstvenika, botaničara i stručnjaka za lifestyle koji su dio ove inovativne perspektive njege kože, u čijem je središtu životni stil. Pri provođenju naprednih znanstvenih analiza i kliničkih ispitivanja kako bi se istražili učinci urbanog života na kožu, Odbor YSL-a došao je do revolucionarnog otkrića: urbani stil života ubrzava starenje kože za 40 %.

Ovo je prvo otkriće ovakve vrste u industriji te će utrti put prema tretmanu i pružanju podrške koži u urbanim sredinama.

Užurbani životni stil globalna je pojava u velikim gradovima. Žene možda ne žele promjene i kompromise u svom životnom stilu, ali su im potrebna rješenja za njegu kože koja su kompatibilna s njim.

Na temelju pionirskog otkrića i potreba modernih žena, YSL Beauty razvio je novi pristup njezi kože.

Rezultat tog znanstvenog putovanja jesu serum NIGHT REBOOT i linija PURE SHOTS kojima se predstavljaju prilagođena i usmjerena rješenja za njegu kože s ciljanom učinkovitošću.

Dnevna doza esencijalnih elemenata kože djeluje u sinergiji s učinkovitim biljkama iz vrtova YSL Ourika kako bi se postigao trostruki učinak:

  • koža je nahranjena i tretira se u srži
  • ispravljaju se veći znakovi na koži (linije, bore, obješenost i nedostatak sjaja)
  • koža je trenutno i vidljivo poboljšana uz dugoročno ispravljanje urbanih znakova starenja.

 

Priroda i znanost ujedinjuju se u inovativnoj liniji koja se bori protiv znakova urbanog starenja za pomlađenu kožu.

0 Comments

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Broj tiskanog izdanja

Volite putovati i čitati o putovanjima?

Postanite i vi naš suradnik!

Pošaljite nam vaše fotografije i tekstove e-mailom ili donesite osobno u redakciju.
Najbolje reportaže ćemo objaviti i nagraditi.

Izjava o privatnosti

 Redakcija: 10000 Zagreb, Kosirnikova 17 

Telefon: +385 1 4618898

Radno vrijeme: radnim danom 9-16 sati

PIŠITE NAM

Vaša mišljenja, komentari, kritike i pohvale su nam važne kako bi magazin PLACE2GO postao još bolji. Stoga se veselimo svakom pismu koje primimo od naših čitatelja. Pišite nam na info@place2go.hr