Y LIVE – NOVI EAU DE TOILETTE INTENSE

YSL Beauté s ponosom predstavlja Y LIVE, svoj najnoviji miris EAU DE TOILETTE INTENSE. Njime će upotpuniti svoju izvornu liniju mirisa Y, mirisom koji je između EAU DE TOILETTE i EAU DE PARFUM. Nadahnut muškarcem koji je na pragu otkrića i uspjeha, Y LIVE, baš poput svojih klasičnih prethodnika EAU DE TOILETTE i EAU DE PARFUM, fougere je miris koji se smjestio negdje između svježine i intenziteta. Y LIVE jedinstveni je miris za muškarca koji vodi ka samootkrivenju i elegantno prikazuje kreativan i inovativni duh obitelji Y.

Put do uspjeha, na kraju krajeva, uvijek započinje pitanjem: „Zašto?”

Y LIVE: MUŠKARAC

Y EAU DE TOILETTE svjež je i mladenački miris za muškarca koji je na putu ka ostvarenju, Y EAU DE PARFUM je jači i intenzivniji miris za muškarca koji je već ostvario mnoge svoje snove i nastavlja stremiti ka tome da ih ostvari još i više, no Y LIVE predstavlja sasvim novi korak u samoostvarenju. Zamišljen za samoukog kreativca na pragu uspjeha, Y LIVE je mirisno utjelovljenje muškarca koji se ne boji riskirati i koji donosi hrabre odluke koje mijenjaju život. Ovo je miris koji utjelovljuje osjećaj uzbuđenja prije izvedbe i, što je najvažnije, čin življenja za to uzbuđenje. Čuješ šum kolanja krvi u ustima i ušima. Adrenalin prije velikog trenutka. #liveforthethrill

 

Y LIVE: MIRIS

Y LIVE stvorio je glavni kreator parfema Dominique Ropion (IFF).

Baš poput drugih Y mirisa, i ovo je fougere miris izgrađen oko binarne strukture koja se poigrava s dualnošću svijetlih i tamnih nota.

Fougere mirisi dio su dominantne mirisne obitelji muških parfema. Izgrađeni su na esenciji lavande, esenciji geranija i noti mahovine.

Nova varijacija fougere mirisa, Y LIVE, svježa je i senzualna te sadrži dvije specifične mirisne karakteristike: elegantno predstavlja dvije sredine u kojima boravi zvijezda i izvođač – na pozornici i izvan nje. Gornje su note svježe i svijetle s ciljem da prizovu energiju izvedbe uživo. Bazne su note bogate i senzualne kako bi dočarale senzualnost garderobe i prostora iza pozornice.

Y LIVE u početku pojačava blistave note grejpom. Nota kruške moderna je voćna karakteristika.

Srce mirisa Y EAU DE TOILETTE ostaje očuvano, ali je omekšano notama smreke. Apsolut cvijeta naranče pojačava intenzitet svih ostalih nota.

U pozadini dominira mračna senzualnost kojoj se suprotstavlja moderna jantarna šuma. Ona pruža EAU DE TOILETTE u orijentalnijoj verziji, s istaknutim notama intenzivnog kakaa i vanilije.

Y LIVE: BOČICA

Bočica mirisa Y LIVE izraženih rubova, presječena sjajnim metalnim slovom Y, gotovo je jednaka bočici koju je Suzanne Dalton dizajnirala za mirise Y EAU DE TOILETTE i Y EAU DE PARFUM, koje je opisala kao „odraz čistoće”. Za miris Y LIVE bočica je pri vrhu ponoćno plave boje koja postupno svijetli i postaje prozirna pri dnu. Taj dizajn pametno imitira dvojaku strukturu mirisa koji se nalazi u bočici i daje naznake da je njegova izvedba elegantna. Sve veći osjećaj iščekivanja. Napetost do uzbuđenja.

Y LIVE: AMBASADOR

Adam Levine savršeno je utjelovljenje odvažnog izvođača koji se nikome ne opravdava. Prirodna samouvjerenost na pozornici, izražen osjećaj za izbor trenutka i sposobnost zadržavanja pozornosti publike: Levine živi za vapaj gomile i zov pozornice. On živi za uzbuđenje.

Odvažna kreativna snaga koja dobro poznaje adrenalin koji je potreban da bi se odvojio od očaravajuće udobnosti garderobe i ušao u jarko, intenzivno, energično okruženje pozornice.

 

0 Comments

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Broj tiskanog izdanja

Volite putovati i čitati o putovanjima?

Postanite i vi naš suradnik!

Pošaljite nam vaše fotografije i tekstove e-mailom ili donesite osobno u redakciju.
Najbolje reportaže ćemo objaviti i nagraditi.

Izjava o privatnosti

 Redakcija: 10000 Zagreb, Kosirnikova 17 

Telefon: +385 1 4618898

Radno vrijeme: radnim danom 9-16 sati

PIŠITE NAM

Vaša mišljenja, komentari, kritike i pohvale su nam važne kako bi magazin PLACE2GO postao još bolji. Stoga se veselimo svakom pismu koje primimo od naših čitatelja. Pišite nam na info@place2go.hr