Autorica New York Times bestsellera na ovogodišnjem izdanju konferencije „The Art of Feminine Leadership“

The Art of Feminine Leadership“, prva konferencija u regiji koja promovira ženske vještine vodstva, u trećem izdanju pripremila je još bogatiji program i još istaknutija domaća, ali i svjetska imena koja su inspirirala sudionike u City Plazi u Zagrebu.  

Svjetski poznata financijska stručnjakinja i autorica New York Times bestsellera, Ellen Rogin, otvorila je treće izdanje konferencije i potaknula sudionike da promjene percepciju o novcu i počnu na njega gledati kao na izvor novih mogućnosti oko kojeg se isplati pregovarati. Brojna istraživanja su pokazala da, osim što žene i dalje zarađuju manje od muškaraca, one se i rjeđe zauzimaju za sebe te bore za svoje unaprjeđenje i povišicu.

Ellen trenutno radi kao članica upravljačkog odbora Metropolitan Capital Banke u SAD-u, a osim prestižnih financijskih titula, certificirana je i za program emocionalne inteligencije koji koristi Google za educiranje budućih lidera. Poznata je TEDx govornica, a njen rad se često citira u utjecajnim publikacijama kao što su New York Times, Money, Time.com, Forbes.com i Huffington Post. 

Osim Ellen, na trećem izdanju konferencije „The Art of Feminine Leadership“ sudionici su imali priliku poslušati još dvije utjecajne svjetske govornice te čuti iskustva brojnih istaknutih domaćih liderica. Osobito je zanimljiv bio panel na temu „Stakleni strop iznutra ili izvana: stoje li žene ponekad same sebi na putu ka vrhu?“ 

Konferenciju su organizirli portal i agencija Shhhefica uz podršku event agencije LOL. Novosti o konferenciji dostupne su na web stranici www.conference.shhhefica.com.

0 Comments

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Broj tiskanog izdanja

Volite putovati i čitati o putovanjima?

Postanite i vi naš suradnik!

Pošaljite nam vaše fotografije i tekstove e-mailom ili donesite osobno u redakciju.
Najbolje reportaže ćemo objaviti i nagraditi.

Izjava o privatnosti

 Redakcija: 10000 Zagreb, Kosirnikova 17 

Telefon: +385 1 4618898

Radno vrijeme: radnim danom 9-16 sati

PIŠITE NAM

Vaša mišljenja, komentari, kritike i pohvale su nam važne kako bi magazin PLACE2GO postao još bolji. Stoga se veselimo svakom pismu koje primimo od naših čitatelja. Pišite nam na info@place2go.hr