PREDSTAVLJAMO NICHOLASA HOULTA I ALICE PAGANI

U NOVOJ LJUBAVNOJ PRIČI KOJU POTPISUJE EMPORIO ARMANI

Emporio Armani predstavlja novu mirisnu kampanju s britanskim glumcem Nicholasom Houltom i talijanskom glumicom Alice Pagani za lansiranje snažnog para mirisa STRONGER WITH YOU FREEZE za muškarce i IN LOVE WITH YOU FREEZE za žene. 

Ovo novo poglavlje nastavak je na duo predstavljen u 2017. godini, STRONGER WITH YOU za muškarce i BECAUSE IT’S YOU za žene, kojima se slavi bezuvjetna ljubav i snaga zajedništva. 

NOVI PAR, ISTA SNAŽNA LJUBAV 

Nova moderna, filmska ljubavna priča koju potpisuje Emporio Armani okuplja dvoje talentiranih, elegantnih i privlačnih glumaca.

Nicholas Hoult je među najtraženijim glumcima na svijetu, poznat po uspješnim filmovima kao što su franšiza X-Men i Miljenica, film nominiran za Oscara i dobitnik nagrade BAFTA. Uz njega je u glavnoj ženskoj ulozi Alice Pagani, buntovna glumica poznata po glavnoj ulozi u uspješnoj Netflixovoj dramskoj seriji Baby i glumačkoj izvedbi u talijanskom filmu Loro.

Ovih dvoje glumaca savršeni su predstavnici filozofije naše kampanje jer odaju magnetičnu privlačnost na ekranima, koja ih ujedinjuje u svakom trenutku njihove ljubavne priče. 

ZAMRZNITE TRENUTAK 

Kampanja „Snažniji zajedno” marke Emporio Armani predstavlja neslomljivu snagu ljubavi i zajedništva te je njezin fokus na neodoljivo zaljubljenom mladom paru.

Interpretirana okom kamere francuskog redatelja Fabiena Constanta, nova kampanja smještena je u urbani krajolik i prati ljubavni par na romantičnom putu kroz vrijeme. Film prikazuje njihovu snažnu i razigranu vezu kroz sve zanimljivije situacije te okruženja. 

Od neočekivanog poljupca u vintage automobilima na ulici do intimne zajedničke kupke ili noćne vožnje na klasičnom vrtuljku, oni neprekidno slijede jedno drugo kako bi uhvatili trenutak i zamrznuli ga tako da traje zauvijek. Čak ni Alicein ukrcaj na vlak ne može rastaviti ove ljubavnike jer je njihova neodoljiva privlačnost i nenadmašna kemija uvijek snažnija od svega drugoga. 

Osvježavajuća energija pjesme „Powerful”, koju izvode elektronički plesni trio Major Lazer zajedno s Ellie Goulding i Tarrusom Rileyjem, kao i intenzitet njezina refrena, također doprinose sentimentalnoj i emocionalnoj atmosferi filma.

0 Comments

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Broj tiskanog izdanja

Volite putovati i čitati o putovanjima?

Postanite i vi naš suradnik!

Pošaljite nam vaše fotografije i tekstove e-mailom ili donesite osobno u redakciju.
Najbolje reportaže ćemo objaviti i nagraditi.

Izjava o privatnosti

 Redakcija: 10000 Zagreb, Kosirnikova 17 

Telefon: +385 1 4618898

Radno vrijeme: radnim danom 9-16 sati

PIŠITE NAM

Vaša mišljenja, komentari, kritike i pohvale su nam važne kako bi magazin PLACE2GO postao još bolji. Stoga se veselimo svakom pismu koje primimo od naših čitatelja. Pišite nam na info@place2go.hr