Priprema se bogat program na pratećim sajmovima najvećeg turističkog događaja u regiji

 

16. Međunarodni sajam hotelsko-ugostiteljske opreme HORECA-OPREMA,

11. Međunarodnom sajmu vina BEOWINE

16. Sajmu suvenira “VIDI SRBIJU”

Najveća i najznačajnija turistička manifestacija u zemlji i jugoistočnoj Europi, 42. Međunarodni beogradski sajam turizma uz prateće manifestacije i ove veljače objedinit će i promovirati kompletnu turističko-ugostiteljsku privredu u četiri sajamska dana.

Od 20. do 23. veljače, pod sloganom „Put pod noge“ pod kupolama Beogradskog sajma odvijat će se najveći turistički događaj za veliki broj ljubitelja globalnog fenomena putovanja, vjernih sajamskih posetitelja, a koji je ujedno i jedinstvena prilika za susrete poslovnih ljudi u turističkom i hotelskom biznisu.

HORECA-OPREMA – novi trendovi u hotelskoj industriji i ugostiteljstvu

U halama 2B i 2C okupiće se najznačajnije kompanije koje se bave proizvodnjom i distribucijom najsuvremenijih proizvoda i asortimana za opremanje ugostiteljskih objekata, restorana i hotela, kao i uslužnim delatnostima, novim trendovima poslovanja, nabave i funkcioniranja ugostiteljskih objekata.

Na sajmu će se predstaviti firme koje izlažu namještaj, posteljinu, biorazgradive slamčice, softver, rashladne vitrine, mstrojeve za slastičarstvo i pekarstvo, smjese za sladoled i dr.

Novi izlagači ove godine dolaze iz Italije, Hrvatske, Grčke i, naravno, Srbije iz sfere consultinga i profesionalne opreme za slastičarstvo i pekarstvo.

Prvi put na sajmu HORECA-OPREMA sudjeluje IKEA, poznata po inspirativnim idejama i uslugama za opremanje domova, ali i po Business programu orijentiranom k ugostiteljstvu i uredskim djelatnostima.

BeoWine 2020 – najveći vinski sajam u Srbiji

Mjesto susreta vinskih tradicija i kultura od Atlantika do Kavkaza, ovogodišnji BeoWine u halama 3 i 3A predstavit će najuglednije domaće i regionalne proizvođače vina, vinske podrume, kuće vina i kompanije koje distribuiraju „piće bogova“, kao i proizvođače rakija i drugih pića.

Uz kompletnu, najsuvremeniju opremu za vinarstvo i vinogradarstvo, BeoWine nastavlja intenzivno promovirati i vinski turizam i gastronomske specijalitete.

Pored srpskih vina, ovogodišnji sajam predstavit će prvi put vina iz Gruzije, zatim tradicionalno iz Italije, Hrvatske, Slovenije, Bugarske, Sjeverne Makedonije, Crne Gore (prvi put Castel Savina), Poljske, Austrije, Turske i Republike Srpske.

Kompanija Coca-Cola HBC, sponzor Sajma 2020, predstavit će se velikim brojem brendova, dok će njihova Voda Rosa biti službena voda ovogodišnje vinske smotre, a među ostalim brendovima u okviru portfolija Coca-Cola HBC, publika će prepoznati Zlatnu rakiju, Bulldog džin, Jack Daniel’s, Aperol, kao i niz premijum žestokih pića od kojih će barmen svjetske klase na licu mjesta praviti izvanredne koktele, prateći mixology trendove.

Na galeriji hale 3 bit će organizirani programi i atraktivne radionice, uz sudjelovanje ugostitelja i javnih ličnosti.

Suorganizatori manifestacije BeoWine: Privredno društvo „Srpsko vino“

U hali 4 Beogradskog sajma Turistička organizacija Srbije će tokom Sajma turizma organizirati 16. Sajam suvenira pod nazivom „Vidi Srbiju“. Na 30 izložbenih pultova posjetitelji će moći vidjeti i kupiti suvenire iz svih regija Srbije. Majstori starih i umjetničkih zanata predstavit će proizvode koji su rađeni tradicionalnim tehnikama, ali prilagođeni potrebama današnjice.

Beogradski sajam će i na ovogodišnjem Sajmu turizma nastaviti provoditi Hosted buyer program i brojne B2B aktivnosti uz organizovani dolazak profesionalnih turističkih predstavnika i kupaca iz regije, Europe i svijeta.

Organiziran u suradnji s poslovnim partenerima Sajma turizma, Privrednom komorom Srbije i Europskom mrežom preduzetništva, poslovni portal http://tourismfair.talkb2b.net/sr dostupan je i namjenjen registraciji kako izlagača, tako i poslovnih posetitelja i njihovom međusobnom umrežavanju na sajmu.

Dogovaranje satanaka između poslovnih posjetitelja i izlagača je u tijeku i bit će moguće do 18. veljače.

0 Comments

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Broj tiskanog izdanja

Volite putovati i čitati o putovanjima?

Postanite i vi naš suradnik!

Pošaljite nam vaše fotografije i tekstove e-mailom ili donesite osobno u redakciju.
Najbolje reportaže ćemo objaviti i nagraditi.

Izjava o privatnosti

 Redakcija: 10000 Zagreb, Kosirnikova 17 

Telefon: +385 1 4618898

Radno vrijeme: radnim danom 9-16 sati

PIŠITE NAM

Vaša mišljenja, komentari, kritike i pohvale su nam važne kako bi magazin PLACE2GO postao još bolji. Stoga se veselimo svakom pismu koje primimo od naših čitatelja. Pišite nam na info@place2go.hr