YSL – BLAGDANSKI IZGLED ZA 2019.

Predstavljamo zvjezdanu kolekciju branda YSL Beauté za predstojeće blagdane nadahnutu dugotrajnom povezanošću ove marke i simbola zvijezde.

Blagdanski izgled za 2019., kolekcija High on Stars, diči se pravim zvijezdama. Dolazi u pakiranju ukrašenom zvijezdama vrijednom svjetlucavog večernjeg izlaska. 

Živjeti glazbu, hvatati ritam, oduševljavati sve na plesnom podiju sve dok posljednje zvijezde koje ostanu na nogama ne zasjeni najveća zvijezda od sviju: ona. Sasvim opijena zvijezdama. 

Ova kolekcija sadrži prepoznatljive nijanse ruževa i sjenila, ali i zvjezdane nove proizvode za ovu sezonu koje su djelo globalnog direktora ljepote marke YSL Beauté, Toma Pecheuxa. Dio je kolekcije i izrazito očaravajući cvjetni chypre miris, Mon Paris. 

Budite spremni zasjeniti, zablistati, očarati! 

ROUGE PUR COUTURE – IZDANJE HIGH ON STARS

ZA BLAGDANSKU EKSTRAVAGANCIJU 

Kolekcija Rouge Pur Couture redizajnirana je s blagdanskim pakiranjem ukrašenim zvijezdama za blagdanski izgled u 2019. godini. Ekskluzivno zlatno pakiranje sa srebrnim zvijezdama koje okružuju YSL-ov logotip Cassandre čini proizvode iz kolekcije Rouge Pur Couture zaista dragocjenima za kolekcionare. Iznimno ženstveno, krajnje poželjno.

TOUCHE ÉCLAT – IZDANJE HIGH ON STARS

OVDJE KAKO BI VAM OBASJAO LICE 

Ovih blagdana blistajte više no ikad. Dodajte malo svjetlosti da vas trenutno podigne. Ovaj kultni alat za sjaj vraća se u svojem prepoznatljivom zlatnom pakiranju, no ovoga je puta ukrašen mnoštvom srebrnih zvijezda koje ga čine čarobnim.

PALETA ZA LICE I OČI – IZDANJE HIGH ON STARS

ZA ZVJEZDANE NOĆI

Ova ultimativna sezonska paleta za oči i lice sjaji punim sjajem zahvaljujući novim nijansama koje su djelo Toma Pecheuxa. Ukrasite svoje oči blještavim varijacijama, a svojim jagodicama podarite sjaj i dubinu. S vlastitom četkicom za rumenilo i aplikatorom za sjenila, ova blijedo-zlatna paleta sa srebrnim zvijezdama učinit će vas blistavima i izvana i iznutra.

 

BLAGDANSKI MON PARIS ZA KOLEKCIONARE

MIRIS U KOJI ĆETE SE ZALJUBITI

YSL-ov zvjezdani uzorak koji ukrašava kultnu bočicu parfema Mon Paris u središtu je pozornosti. Time se odaje počast zvijezdama koje su trajan izvor nadahnuća za YSL Beauté, a blještavilo je česta tema u povijesti ove marke. Simbol zvijezde ovoga je puta sveprisutan. Nalazi se na kultnom lavallièreu u obliku broša, ali i na prednjoj strani bočice gdje odiše geometrijskom elegancijom. Te zvijezde simboliziraju istinsku sklonost branda prema ljubavi bez granica.

Mon Paris odaje počast neodoljivom Parizu koji je luda i sirova ljubav okrenula naopačke. Riječ je o subverzivnoj reinterpretaciji tradicionalnog chyprea: miris koji obavija odlučnošću i strastvenim sjajem onoga tko ga nosi. Djelo je ne jednog, već tri majstora kreatora parfema:  Oliviera Crespa, Dore Baghriche i Harryja Fremonta. Tradicionalni Mon Paris EDP kultni je favorit koji se odlikuje iznimno čistom kristalnom prirodom koja veže pačuli uz blistave bijele note i uravnotežuje ga sa senzualnošću mošusa. Zahvaljujući putenoj punoći i prozračnoj cvjetnoj noti, Mon Paris ističe se kao moderan cvjetni chypre: uzbudljiv, zavodljiv i izrazito zamaman.

UČINITE GA SVOJIM

PERSONALIZIRAJTE SVOJU BOČICU PARFEMA MON PARIS VLASTITIM LAVALLIÈREOM

Nikada dovoljno: predstavljamo posebni lavallière još jednom ukrašen našim prepoznatljivim zvjezdanim motivom, no ovoga puta u personaliziranoj boji.

Uz ovaj blagdanski kolekcionarski miris dolazi i prepoznatljivi lavallière sa zvjezdanim uzorkom dostupnim u četiri boje: zlatnoj, fuksiji, srebrnoj i ružičastoj. Spremni smo personalizirati sve vaše bočice mirisa Mon Paris.

 

0 Comments

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Broj tiskanog izdanja

Volite putovati i čitati o putovanjima?

Postanite i vi naš suradnik!

Pošaljite nam vaše fotografije i tekstove e-mailom ili donesite osobno u redakciju.
Najbolje reportaže ćemo objaviti i nagraditi.

Izjava o privatnosti

 Redakcija: 10000 Zagreb, Kosirnikova 17 

Telefon: +385 1 4618898

Radno vrijeme: radnim danom 9-16 sati

PIŠITE NAM

Vaša mišljenja, komentari, kritike i pohvale su nam važne kako bi magazin PLACE2GO postao još bolji. Stoga se veselimo svakom pismu koje primimo od naših čitatelja. Pišite nam na info@place2go.hr