CJELODNEVNO SAVRŠENSTVO

Besprijekoran puder. Odličan korektor. Puder koji pruža najbolji završni efekt. Ali sada… još više. U svojem traganju za savršenstvom YSL Beauté svoju nadaleko poznatu stručnost u području mogućnosti potpunog prekrivanja razvija dalje uz nove proizvode u već ionako vrhunskoj kolekciji. Pripremite se na… savršenstvo.

PUDER ALL HOURS 12 NIJANSI GLAMURA

Mat. Potpuno prekrivanje. Dugotrajnost. Prekrivanje koje traje 24 sata.

Formula PUDERA ALL HOURS sadrži bogatu količinu finih pigmenata, ima vodootporno djelovanje i ne sadrži ulja kako biste imali mat efekt tijekom čitavog dana. Ujedno je i ugodan za nošenje.

Nijanse u skupinama proizvoda za različite tonove kože Beige, Golden Beige i Rosy Beige znače da linija ALL HOURS obuhvaća sve tonove kože, što je čini uključivom, raznolikom i sposobnom istaknuti ljepotu u svakome.

KOREKTOR ALL HOURS 6 NIJANSI SAVRŠENSTVA

KOREKTOR ALL HOURS omiljen je zbog toga što prikriva podočnjake i pomaže prikriti nesavršenosti bez povlačenja na koži tijekom nanošenja. Korektor je također otporan na znoj i toplinu i ne razmazuje se zahvaljujući visokoj količini pigmenata pročišćenih mineralima.

Dostupan je u 6 nijansi.

NOVO: PUDER ZA FIKSIRANJE ALL HOURS – UNIVERZALNA NIJANSA ZA SVIJET U POKRETU

Priprema, pozor… kreni! Za dugotrajne rezultate u samo nekoliko sekundi, novi PUDER ZA FIKSIRANJE ALL HOURS također je dostupan u jednoj univerzalnoj nijansi. Donosi sve prednosti PUDERA ZA FIKSIRANJE ALL HOURS, no bez ikakve boje te zahvaljujući ovom puderu za fiksiranje bez boje možete prikriti sjaj kože te ostavlja proziran i neprimjetan sloj. Upotrebljavajte ga s pomoću kista za puder za najlaganiju pokrivenost samo u T-zoni i širite ga prema van ili ga nanesite spužvicom i laganim dodirivanjem dodajte slojeve za prekrivanje. Ovaj je puder savršen za popravljanje šminke i matiranje kože u pokretu tijekom čitavog dana.

PUDER ZA FIKSIRANJE ALL HOURS NOVI SPAS ZA TEN

Karika koja je nedostajala u portfelju pudera i korektora bez ulja ALL HOURS sada je ovdje: puder za fiksiranje koji pruža mat izgled kako bi vaša koža bila bez pretjeranog sjaja 24 sata.

Sve se baze mogu dovesti do savršenstva uz 5 nijansi. Usklađene su s PUDERIMA ALL HOURS te se međusobno nadopunjuju i ujednačuju za savršeno mat ten. 

Zahvaljujući prozirnim mikrosferama koje raspoređuju pigment, jednostavno je dodavati puder u slojevima da bi se postigao željeni završni izgled, bez sivkastog tena koji se često javlja kod nekih pudera za fiksiranje. Tvari za upijanje sebuma kombiniraju se s talkom kako bi se postigao mat efekt i 24-satna pokrivenost. Također se dodaju emolijensi da bi puder bio mekan na dodir i lagano klizio preko kože, ostavljajući gladak sloj koji ne isušuje.

Uz mat crnu i sjajno zlatnu kompaktnu bočicu s klasičnim YSL logotipom Cassandre u zlatnim slovima, ovaj elegantan dodatak dolazi s dvostranom spužvicom koja se može upotrebljavati za dodavanje slojeva pokrivenosti ili, zahvaljujući vlaknastoj strani koja upija ulje, za matiranje i popravljanje baze. Ovaj je puder ugodan za nošenje, svilenkasto mekan na dodir i moguće ga je nanositi u slojevima, zbog čega vam omogućuje da stanete na kraj sjaju, ali ne i stilu.

0 Comments

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Broj tiskanog izdanja

Volite putovati i čitati o putovanjima?

Postanite i vi naš suradnik!

Pošaljite nam vaše fotografije i tekstove e-mailom ili donesite osobno u redakciju.
Najbolje reportaže ćemo objaviti i nagraditi.

Izjava o privatnosti

 Redakcija: 10000 Zagreb, Kosirnikova 17 

Telefon: +385 1 4618898

Radno vrijeme: radnim danom 9-16 sati

PIŠITE NAM

Vaša mišljenja, komentari, kritike i pohvale su nam važne kako bi magazin PLACE2GO postao još bolji. Stoga se veselimo svakom pismu koje primimo od naših čitatelja. Pišite nam na info@place2go.hr