Novi NIVEA piling od riže za prirodnu obnovu vaše kože

Osim što je najpoznatija namirnica koja čini temelj prehrane kulturama diljem svijeta, riža je poznata i po tome što pruža učinkovit piling bez iritacije ili isušivanja kože te ju čini svilenom i glatkom.Osim što je najpoznatija namirnica koja čini temelj prehrane kulturama diljem svijeta, riža je poznata i po tome što pruža učinkovit piling bez iritacije ili isušivanja kože te ju čini svilenom i glatkom.

Piling je važan korak u svakodnevnoj, osnovnoj rutini čišćenja lica. Kada se čestice pilinga masiraju u kožu, gornji sloj kože se zaglađuje uklanjanjem mrtvih stanica što potiče obnovu novih i cirkulaciju krvi.

Inspiriran azijskim tradicijama, novi NIVEA piling od riže sa sredstvima za eksfolijaciju je 100 % prirodnog podrijetla te podupire prirodnu obnovu vaše kože. Sastojci iz organskog uzgoja; dragocjena zrnca riže pomiješana sa sokom malina, borovnica i aloe vere omogućuju NIVEA pilingu od riže da nježno čisti i zaglađuje kožu i ne izaziva iritaciju. 

Dostupni u tri različite varijante, NIVEA GLOW, NIVEA SMOOTH i NIVEA PURIFY pilinzi od riže prilagođeni su različitim tipovima kože. Za postizanje najboljih rezultata jednostavno odaberite jednu od tri varijante te ga nakon uklanjanja šminke umasirajte na lice pritom izbjegavajući područje oko očiju i usna te potom isperite mlakom vodom. 

NIVEA GLOW piling od riže idealan je za suhu i osjetljivu kožu, a njegova formula s bio malinama čisti vašu kožu bez iritacija i zaglađuje za blistav izgled. 
• Pruža osjećaj mekane kože

• Nježno i učinkovito uklanja mrtve stanice kože bez iritacije

• Može se koristiti svakodnevno

Za prirodan sjaj normalne kožu koristite NIVEA SMOOTH piling od riže koji sadrži formulu s bio sokom borovnica, bez čestica mikroplastike.
• Čisti površinu kože i pruža joj svjež osjećaj

• Podupire prirodnu obnovu kože

• Korištenje se preporučuje do 4 puta tjedno

 Intenzitet NIVEA PURIFY pilinga od riže savršeno odgovara mješovitoj koži te uklanja mitesere, dubinski čisto pore i zaglađuje ih.
• Pruža koži matirani izgled

• Uklanja mrtve stanice kože bez da joj nanosi štetu

• Korištenje se preporučuje do 2 puta tjedno

 Od rujna 2019. u prodavaonicama.

0 Comments

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Broj tiskanog izdanja

Volite putovati i čitati o putovanjima?

Postanite i vi naš suradnik!

Pošaljite nam vaše fotografije i tekstove e-mailom ili donesite osobno u redakciju.
Najbolje reportaže ćemo objaviti i nagraditi.

Izjava o privatnosti

 Redakcija: 10000 Zagreb, Kosirnikova 17 

Telefon: +385 1 4618898

Radno vrijeme: radnim danom 9-16 sati

PIŠITE NAM

Vaša mišljenja, komentari, kritike i pohvale su nam važne kako bi magazin PLACE2GO postao još bolji. Stoga se veselimo svakom pismu koje primimo od naših čitatelja. Pišite nam na info@place2go.hr