Na 100. obljetnicu Hiltona otvoren treći hotel u Zagrebu

 

Hilton Garden Inn, nagrađivani brend tvrtke Hilton, otvoren je u hrvatskoj metropoli te se tako pridružio Hiltonovim hotelima u Zagrebu: hotelu DoubleTree by Hilton Zagreb otvorenom 2013. i hotelu Canopy by Hilton Zagreb koji je otvoren prošle godine.Hilton Garden Inn, nagrađivani brend tvrtke Hilton, otvoren je u hrvatskoj metropoli te se tako pridružio Hiltonovim hotelima u Zagrebu: hotelu DoubleTree by Hilton Zagreb otvorenom 2013. i hotelu Canopy by Hilton Zagreb koji je otvoren prošle godine.

Zagreb City Hotels je tvrtka koja uspješno upravlja Hiltonovim hotelima i koja je, zbog svojih izvanrednih rezultata rada i promicanja kvalitete Hilton brenda, postala Hiltonov najjači partner u regiji. Hilton, vodeća svjetska hotelska kompanija, ove godine slavi svoju stotu obljetnicu te trenutno posluje u 113 zemalja s više od 5.600 hotela.

• U Hilton Garden Inn, tvrtka Zagreb City Hotels, uložila je 20 milijuna eura. Hotel je kategoriziran s 4 zvjezdice, a odlikuje ga industrijski dizajn i moderan “easy” koncept uređenja u kojem se gosti osjećaju ugodno i opušteno. Hotel se smjestio na Radničkoj cesti, udaljen je od Zračne luke Zagreb samo 20 minuta vožnje, a nalazi se u poslovnoj četvrti i u blizini svih važnijih gradskih atrakcija.

Gostima su na raspolaganju 153 komforne sobe suvremenog dizajna, fitness centar, The Shop (mala trgovina s osnovnim potrepštinama), Laundry room (samoposlužna praonica rublja).

Kongresni centar na 8. katu prostire se na 1000 kvadratnih metara što ga čini idealnim mjestom za kongrese, sastanke i razne banketne evente. U sklopu kongresnog centra nalazi se pet prostranih multifunkcionalnih dvorana koje mogu ugostiti do 1000 ljudi. Kongresni prostor dizajneski i tehnički suvremeno je opremljen, a visina stropa od 6 m, te staklene stijene koje ga okružuju, stapaju prostor s prekrasnim pogledom na Katedralu i grad Zagreb.

Moderan restoran u prizemlju hotela polivalentnog je koncepta. U njemu se poslužuje doručak, dnevna ponuda jela za ručak i a la carte jela. Međutim taj isti prostor može se vrlo jednostavno pretvoriti u prostor za organizaciju događanja, promocije automobila te ostala sl. događanja koja traže veliki prostor, uz moderan dizajn.

Zagreb je otvorenjem hotela Hilton Garden Inn dobio na kvaliteti turističke ponude, a nova, suvremeno opremljena kongresna dvorana upečatljivog dizajna s pogledom na grad i moderan restoran u prizemlju hotela, postat će nova, vrlo atraktivna mjesta za organizaciju vjenčanja i ekskluzivnih događanja.

Portfelj tvrtke čine 3 hotela s ukupnim kapacitetom od 465 smještajnih jedinica, osim novootvorenog hotela, tu su još i:

DoubleTree by Hilton, kategorije 5* raspolaže sa 161 sobom, Fitness i Spa centrom na 10. katu hotela. Originalni koncept Oxbo restorana bazira se na autentičnim namirnicama: Black Angus govedini s Creekstone farme, plavorepoj tuni iz uzgajališta Kali, meso za burgere ručno se proizvodi, kao i svi umaci te sladoled. 

• Hotel Canopy by Hilton, kategorije 4*, prvi je hotel brenda Canopy na europskom kontinentu. Hotel je inspiriran industrijskom prošlošću grada, modernizmom i street art-om, raspolaže sa 151 sobom koje pružaju jedinstvenu udobnost i krevete dizajnirane posebno za Canopy Zagreb. Gostima su na raspolaganju Canopy bicikli te nekoliko noviteta: Retreat zona za opuštanje i Transfer lounge za ranije dolaske i kasnije odlaske, stanice za filtriranu vodu, community stolovi za rad i druženje. 

Broj tiskanog izdanja

Volite putovati i čitati o putovanjima?

Postanite i vi naš suradnik!

Pošaljite nam vaše fotografije i tekstove e-mailom ili donesite osobno u redakciju.
Najbolje reportaže ćemo objaviti i nagraditi.

Izjava o privatnosti

 Redakcija: 10000 Zagreb, Kosirnikova 17 

Telefon: +385 1 4618898

Radno vrijeme: radnim danom 9-16 sati

PIŠITE NAM

Vaša mišljenja, komentari, kritike i pohvale su nam važne kako bi magazin PLACE2GO postao još bolji. Stoga se veselimo svakom pismu koje primimo od naših čitatelja. Pišite nam na info@place2go.hr