San Canzian Village & Hotel

San Canzian Village & Hotel nastao je kao ideja četvorice hedonista i poduzetnika, koji su stvorili ovaj luksuzni objekt u selu Mužolini Donji, nedaleko od Buja. Istra se već pozicionirala kao destinacija užitaka za oči, nepce i dušu, a San Canzian neodoljivo je novo poglavlje u istarskoj priči o spoju tradicije, ljepote krajolika, arhitekture i suvremenih trendova.

Osam kućica s 25 soba, uklopljeno je u krajolik, a okružuju ih terase, maslinik i bazen. Unutarnje i vanjsko uređenje potpisuje Boris Ružić, dizajner koji stoji iza mnogih prepoznatljivih kuća za odmor u Istri. I mladi su dobili šansu biti dijelom ovog projekta. Arhitektica Nika Serdar (25) nije još ni završila studij kad je ispred nagrađivanog arhitektonskog studija SB postala koordinatorica između investitora i izvođača radova, a kasnije i desna ruka Borisu Ružiću. Ritam velegrada zamijenila je istarskim mirom, a najponosnija je na geometrijski vrt koji je sama osmislila.

Luksuzna nit koja se proteže svakim korakom San Canziana, nastavlja se u njegovoj gastro ponudi. Elegantan restoran pretendira na dvije Michelinove zvjezdice, a za hotel će pripremati doručak, lagane dnevne zalogaja i ručak, te ekskluzivne fine dining večere u više sljedova. Gastro iskustvo zaokružit će bogata vinoteka sa 700 naslova, a za ljubitelje piva u planu  je posebna vrsta koju će, ekskluzivno za San Canzian, proizvoditi u pivovari San Servolo iz Buja. Vrhunsko osoblje i usluga s 5 zvjezdica omogućuju da se u potpunosti prepustite ovom vrhunskom doživljaju za sva osjetila.

Broj tiskanog izdanja

Volite putovati i čitati o putovanjima?

Postanite i vi naš suradnik!

Pošaljite nam vaše fotografije i tekstove e-mailom ili donesite osobno u redakciju.
Najbolje reportaže ćemo objaviti i nagraditi.

Izjava o privatnosti

 Redakcija: 10000 Zagreb, Kosirnikova 17 

Telefon: +385 1 4618898

Radno vrijeme: radnim danom 9-16 sati

PIŠITE NAM

Vaša mišljenja, komentari, kritike i pohvale su nam važne kako bi magazin PLACE2GO postao još bolji. Stoga se veselimo svakom pismu koje primimo od naših čitatelja. Pišite nam na info@place2go.hr