Meditacija u oblacima – diši, diši, poleti

Današnji užurbani način života često nas dovodi u situacije u kojima smo pretrpani obvezama, događajima i aktivnostima te se premalo posvećujemo sebi i svojem zdravlju. Ako uz sve to još dosta i putujete, vremena za opuštanje,  „filtriranje“ misli i otpuštanje je vrlo malo.Za uspjeh u poslu potreban nam je čist um i opuštenost kako bismo se nosili sa svakodnevnim izazovima. U svijetu se već dugi niz govori o meditaciji kao učinkovitom metodom u borbi protiv stresa i užurbanosti. Dovoljno je jednom dnevno zastati, disati, smiriti misli, opustiti tijelo i krenuti dalje. Odnedavno meditirati možete i na poslovnim putovanjima- uz Air France!

Putovanje zrakoplovom je izvrsna prilika da posvetimo malo vremena sebi. Osim čitanja knjiga, gledanja filmova možemo i meditirati. Air France svojim putnicima omogućuje otkriti prednosti meditacije uz vođeni program meditacije, koji je također dostupan u aplikaciji Air France Play. Na dugim putovanjima, putnici mogu birati između raznih vođenih meditacija koje se temelje na principu znatiželje – Što znači biti “ovdje i sada” ?, Budite svjesni i prihvatite sadašnji trenutak,  posebna vođena meditacija Radoznalost namijenjena djeci.

Zdravi obrok i u zrakoplovu

Za dobar osjećaj je, osim meditacije, potrebno hraniti se zdravo i vježbati. S obzirom da se u zrakoplovu ne možete kretati, barem se možete pobrinuti da jedete zdravo.  Od 1. travnja ove godine, Air France svojim putnicima u prekooceanskim letovima nudi mogućnost izbora zdravog, uravnoteženog jelovnika sastavljenog od predjela, glavnih jela, sira i slastica. Jelovnik se mijenja dva puta godišnje – zamjenjuje jesen-zimu u proljeće i ljeto jesen.

Putovanje nikako ne može biti izgovor da ne brinete o svom zdravlju i dobrobiti. No, istina je da putovanje može biti  ugodno, korisno i opuštajuće iskustvo u bilo kojem kuku svijeta.  Putujte što je više moguće i ne zaboravite na zdravlje i dobrobit tijekom putovanja.

Rezervirajte svoje letove na www.klm.hr i www.airfrance.hr

0 Comments

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Broj tiskanog izdanja

Volite putovati i čitati o putovanjima?

Postanite i vi naš suradnik!

Pošaljite nam vaše fotografije i tekstove e-mailom ili donesite osobno u redakciju.
Najbolje reportaže ćemo objaviti i nagraditi.

Izjava o privatnosti

 Redakcija: 10000 Zagreb, Kosirnikova 17 

Telefon: +385 1 4618898

Radno vrijeme: radnim danom 9-16 sati

PIŠITE NAM

Vaša mišljenja, komentari, kritike i pohvale su nam važne kako bi magazin PLACE2GO postao još bolji. Stoga se veselimo svakom pismu koje primimo od naših čitatelja. Pišite nam na info@place2go.hr