Avionom do Lošinja

Lošinjski hotelski brend Lošinj Hotels & Villas svojim gostima od 15. lipnja do 28. rujna nudi posebnu ponudu najbržeg dolaska na otok vitalnosti. Naime, u navedenom razdoblju LH&V u suradnji sa češkim avioprijevoznikom Silver Air organizira izravne povratne letove iz Zagreba, Venecije i Lugana po cijeni već od 350 eura za povratne letove. Avionski letovi su tako postali najjednostavniji način dolaska na otok Lošinj, domaćim i stranim gostima, ali i doprinijeli boljoj prometnoj povezanosti otoka Lošinja s kopnom, koji će koristiti svim stanovnicima otoka Lošinja.

Sezonski red letenja pokazao je iznimne rezultate prošloga ljeta, stoga su se u LH&V-u i ove godine odlučili olakšati dolazak svim posjetiteljima otoka. Na Lošinj mogu putovati povratnim letovima iz Zagreba tri puta tjedno, a iz Venecije i švicarskog Lugana dva puta tjedno. Tako je za dolazak na otok Lošinj i uživanje u ljepotama otoka i smještaju u hotelima LH&V-a, gostu iz Zagreba potrebno tek 50 minuta. Na avion u Zagrebu možete sjesti u petak prijepodne i s Lošinja se vratiti u nedjelju ili utorak u poslijepodnevnim satima. Nadalje, LH&V gostima koji na otok stignu avionom osigurava prijevoz do hotela, kao i povratak na Aerodrom Mali Lošinj.

Bolja prometna povezanost i lakša komunikacija otoka s kopnom jedan je od strateških ciljeva lošinjske Grupe Jadranka, koja već više od 70 godina predano radi kako bi svojom ponudom pozicionirala Lošinj i cjelokupni cresko-lošinjski arhipelag na turističkoj karti ovog dijela Mediterana. Ostvarenju tih ciljeva pridonijet će i planirana rekonstrukcija i proširenje Aerodroma Mali Lošinj, koje će u budućnosti omogućiti lakšu dostupnost destinaciji svim posjetiteljima, jer će tada na Lošinj moći slijetati zrakoplovi kapaciteta do 180 putnika.
Sve detalje o rasporedu i cijenama letova, ponudi smještaja i rezervacijama saznajte na www.losinj-hotels.com i www.silverairtravels.com

0 Comments

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Broj tiskanog izdanja

Volite putovati i čitati o putovanjima?

Postanite i vi naš suradnik!

Pošaljite nam vaše fotografije i tekstove e-mailom ili donesite osobno u redakciju.
Najbolje reportaže ćemo objaviti i nagraditi.

Izjava o privatnosti

 Redakcija: 10000 Zagreb, Kosirnikova 17 

Telefon: +385 1 4618898

Radno vrijeme: radnim danom 9-16 sati

PIŠITE NAM

Vaša mišljenja, komentari, kritike i pohvale su nam važne kako bi magazin PLACE2GO postao još bolji. Stoga se veselimo svakom pismu koje primimo od naših čitatelja. Pišite nam na info@place2go.hr