BMW serije 8 Gran Coupe

 

BMW Grupa otkriva još jednu novu izvedbu u ponudi modela BMW serije 8 i time nastavlja svoju ofenzivu u segmentu luksuznih vozila. Nakon uspješnog lansiranja modela BMW serije 8 Coupe i Cabrio, proizvođač prvi put otkriva novi BMW serije 8 Gran Coupe. Ovaj sportski automobil s četiri vrata besprijekorne elegancije, s unutrašnjosti koja utjelovljuje moderni luksuz, trenutno je u završnoj fazi razvoja za serijsku proizvodnju. Događaj BMW #NextGen koji će se održati u BMW Weltu u Münchenu od 25. do 27. lipnja 2019. osigurat će savršenu pozornicu za svjetsku premijeru.

Novi BMW serije 8 Gran Coupe spaja zapanjujuće performanse s dojmljivim dizajnom i prostranim stražnjim dijelom. Njegov samostalan karakter najviše se ističe stilom koji je jednako graciozan i upečatljiv. Atletske proporcije i dinamične linije stvaraju atmosferu sportske ekskluzivnosti. Dvoja dodatna vrata uz impresivan putnički prostor na stražnjim sjedalima kombiniraju se s proširenim međuosovinskim razmakom i poboljšanom udobnošću vožnje kako bi novi BMW serije 8 Gran Coupe izvanredno djelovao u svakodnevnoj vožnji i na dužim putovanjima.

Širenje ponude modela u segmentu luksuznih vozila jedan je od ključnih područja djelovanja koje je BMW Grupa identificirala kao dio svoje NUMBER ONE > NEXT strategije kako bi osigurala održivi rast kompanije. Širok raspon mogućnosti novog modela BMW serije 8 Gran Coupe pruža sve što je potrebno kako bi potaknuo želju novih ciljnih skupina za BMW-ovim zadovoljstvom u vožnji luksuznog modela.

Broj tiskanog izdanja

Volite putovati i čitati o putovanjima?

Postanite i vi naš suradnik!

Pošaljite nam vaše fotografije i tekstove e-mailom ili donesite osobno u redakciju.
Najbolje reportaže ćemo objaviti i nagraditi.

Izjava o privatnosti

 Redakcija: 10000 Zagreb, Kosirnikova 17 

Telefon: +385 1 4618898

Radno vrijeme: radnim danom 9-16 sati

PIŠITE NAM

Vaša mišljenja, komentari, kritike i pohvale su nam važne kako bi magazin PLACE2GO postao još bolji. Stoga se veselimo svakom pismu koje primimo od naših čitatelja. Pišite nam na info@place2go.hr