Suživot u Bejrutu

Već prvi susret s Bejrutom bio je ljubav na prvi pogled: ovaj vam se grad ili jako svidi, ili uopće ne svidi.
Nema ravnodušnih!

S obzirom na povoljan booking i potražnju, nastavak pozitivnog putničkog trenda očekuje se i u preostalom dijelu godine, a osobito tijekom turističke sezone u kojoj će zrakoplovi Croatia Airlinesa izravno letjeti u 38 odredišta u 24 europske države. Sukladno postojećim pokazateljima, ove se godine u zrakoplovima očekuje oko 5 posto više putnika u odnosu na 2018. godinu u kojoj je prevezeno rekordnih 2,168.863 putnika.

Dok šećete ulicama Bejruta primijetit ćete zgodne muškarce i predivne žene. Njihov je izgled specifičan: svijetla koža, tamna kosa i dotjerana vanjština – kao da su u svakom trenutku spremni na izlazak. Možda vam to i neće biti čudno nakon što obiđete barem jedan od brojnih noćnih klubova. Naime, u Bejrutu se živi za izlaske, bez obzira na to je li riječ o običnoj večeri u restoranu ili cijelonoćnom provodu. Ukoliko želite doživjeti pravi spektakl, svakako posjetite Music Hall, u kojem gotovo na dnevnoj bazi gostuju poznati svjetski i bliskoistočni izvođači, dovodeći atmosferu do usijanja. Osim toga, prostor ove kuće uređen je poput ugodnog, baršunastog interijera nekog kazališta. www.themusichall.com Ljubiteljima partijanja na raspolaganju je The Garten, koji obožavaju domaći i gostujući DJ-i iz cijeloga svijeta i u kojemu možete uživati na zatvorenom ili otvorenom prostoru, ovisno o dobu noći i vremenskim uvjetima. Vrhunski kokteli poslužuju se u Irisu, a želite li uživati u fantastičnom pogledu na grad s fancy krovne terase, pričekajtetoplije dane jer klub ima sezonsko radno vrijeme. Duga bi bila lista svih klubova u gradu; ako vas zanima, možete se informirati na nekom od brojnih domaćih i inozemnih portala. Više o temi Bejrut možete pročitati u broju 44 magazina.

0 Comments

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Broj tiskanog izdanja

Volite putovati i čitati o putovanjima?

Postanite i vi naš suradnik!

Pošaljite nam vaše fotografije i tekstove e-mailom ili donesite osobno u redakciju.
Najbolje reportaže ćemo objaviti i nagraditi.

Izjava o privatnosti

 Redakcija: 10000 Zagreb, Kosirnikova 17 

Telefon: +385 1 4618898

Radno vrijeme: radnim danom 9-16 sati

PIŠITE NAM

Vaša mišljenja, komentari, kritike i pohvale su nam važne kako bi magazin PLACE2GO postao još bolji. Stoga se veselimo svakom pismu koje primimo od naših čitatelja. Pišite nam na info@place2go.hr